ABNY
Bedrijven

3 voordelen van een printer huren als bedrijf

Heb jij een printer nodig voor je bedrijf, dan heb je de keuze om deze te huren of te kopen. En ook al wil je zoveel mogelijk papiervrij zijn en aandacht besteden aan duurzaam ondernemen, er zullen redenen blijven bestaan waarom je soms moet printen. Je kunt je personeel zo goed mogelijk informeren over de impact die inkt- en papiergebruik hebben op het milieu, zodat je zeker weet dat deze geen misbruik zullen maken van de nieuwe zakelijke printer. Daarna moet je besluiten hoe je deze aan gaat schaffen en de onderstaande 3 redenen vertellen je dat huren dan een uitstekende keuze is.

 

1.     Geen grote aanschafkosten

Een nieuwe printer is niet goedkoop. Vooral niet als je een grote printer nodig hebt, die ook in kleur kan printen, kan e-mailen, scannen en allerlei andere handige opties bevat. Het is een grote investering die je vermijdt als je een printer gaat huren. Dan betaal je vaak alleen een borg en vervolgens maandelijkse termijnen die je overeenkomt met het verhuurbedrijf. Het grote investeringsbedrag wordt verspreid over beter behapbare maandelijkse termijnen, wat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken over het financieren van de printer die jouw bedrijf nodig heeft.

 

2.     Allerlei handige extra diensten

Een andere goede reden om een printer te huren is omdat je dan vaak gebruik kunt maken van allerlei andere handige extra diensten. Zo wordt je printer altijd op tijd onderhouden en hoef je daar zelf geen afspraken over te maken. Hij bijvullen van toner wordt ook voor je gedaan en als er een defect optreedt is er snel iemand bij je om de printer te repareren. Dat zit allemaal bij de huurprijs inbegrepen terwijl je anders waarschijnlijk zelf voor de kosten op moet draaien.

 

3.     Altijd het nieuwste model

Een laatste grote voordeel van het huren of leasen van een printer is dat je dan eens in de zoveel tijd een opwaardering ontvangt. Na bijvoorbeeld 3 jaar gebruik wordt je huidige printer dan vervangen voor het laatste model. Op die manier heb je altijd een moderne- en goed werkende printer tot je beschikking en heb je er eigenlijk bijna geen omkijken naar. Het enige wat je nodig hebt is één telefoonnummer voor al het contact en je wordt volledig ontzorgd. Installatie, reparatie, onderhoud, aanvulling, transport en vervanging worden allemaal voor je gedaan zodat jij je bezig kunt houden met je eigen werkzaamheden.