ABNY
Image default
Bedrijven

Met deze kerstdecoratie creëer jij het gezelligste kerstsfeer!

Guirlandes 

Je hebt ze ongetwijfeld vaker voorbij zien komen. Een guirlande is eigenlijk gewoon een groene kerstslinger die versierd is met kerstballen en soms zelfs met kerstlampjes. Tegenwoordig heb je guirlandes in verschillende soorten en maten. Denk aan de lengte, maar ook aan de versiering die eraan zit. Je ziet guirlandes vaak terugkomen bij deuren in een huis of rondom palen in een winkelcentrum. Dit is dus een versiering die je op meerdere plekken kan bevestigen, hoe handig? 

Snowtubes 

Deze kerstdecoratie zie je nog bijna nergens in Nederland. Wees daarom een van de eerste die deze unieke decoratie in huis of in een bedrijfspand heeft! Deze tubes zijn ronde buisjes van plexiglas met daarin een ledlampen. Deze snowtubes geven het effect alsof het echt sneeuwt. Deze tubes bestaan in twee verschillende varianten. Je hebt deze tubes in 50 centimeter en van 100 centimeter. Verder is het ook mogelijk om de tubes te laten variëren van bijvoorbeeld 100-50-100-50 centimeter, dit geeft een gezellig speels effect. 

Verlichte kerstfiguren

Om deze kerst uit te pakken en op te vallen met kerstverlichting zijn de kerstfiguren van www.kerstverlichting.nl de perfecte oplossing! Deze website verkoopt verschillende varianten zodat er voor ieder een goede keuze is om uit te kiezen. Verder kun je deze decoratie zowel binnen als buiten gebruiken. Met deze kerstverlichting creëer je een kerststijl de perfect past bij jouw woning!

LED-kaarsen 

Kaarsen die werken op LED-verlichting, hoe vet is dat?! De kerstkaarsen van www.kerstverlichting.nl hebben een hoge kwaliteit wax waardoor ze zich goed onderscheiden. De kaarsen zijn goed met een afstandsbediening te bedienen op afstand. Ook kun je ervoor kiezen om een timer in te schakelen zodat de kaarsen vanzelf aan en uit gaan. Deze kaarsen zijn voor zowel binnen als buiten te gebruiken!