ABNY
Bedrijven

Designer merken

Het is een opkomende trend; de designer merken. Veel mensen zijn ervoor in staat om veel geld hierin te steken. Er zijn ook in Nederland verschillende outlets waar alle designer merken bij elkaar zitten én hele erg veel korting is. Hier komen dan ook heel erg veel Chinese mensen op af, zij houden hier namelijk heel erg van. Er zijn in deze outlets verschillende winkels te vinden, denk bijvoorbeeld aan tommy Hilfiger, Gucci en Moschino. Allemaal hele mooie luxe merken.

Moschino

Moschino is een Italiaans mode merk dat zich richt op de luxe mode. Handtassen, kleding en schoenen worden onder andere ontworpen door Moschino.

Kinderkleding

Er zijn veel trends geweest in de kindermode. Nu zijn er niet veel kinderen bezig met hun outfit, maar ouders vinden het wel leuk om de leukste en schattigste kledingstukken uit de rekken te pakken. Nu kwam er een trend naar boven vorig jaar en dat is kleur. Zoveel mogelijk felle kleurtjes. Het blijkt ook dat elke kleur iets doet, geel in bijvoorbeeld vrolijkheid. Deze kleuren worden dan ook het meeste verkocht. Ook printjes zijn helemaal hip in de kledingbranche voor kinderen. denk bijvoorbeeld aan stripfiguren die op kleding staat afgedrukt. Kleine kinderen zijn natuurlijk helemaal weg van deze tv-series dus zijn dan ook heel blij met zo’n leuk shirtje of broekje.

 

Dagje uit

Als je nog een dagje uitzoekt met je dochters of zoon, dan is het leuk om te gaan shoppen met deze kinderen. Veel kinderen vinden er niks aan, maar als ze uiteindelijk kleding hebben gekocht zijn ze heel erg blij. Ook is het meteen een manier om de kinderen om te leren gaan met geld. Je ziet namelijk dat alles duurder wordt tegenwoordig, ook kleding. Nu verdienen jonge mensen niet veel geld met werken, dus je moet er goed mee om kunnen gaan. Als je dus gaat winkelen met je kinderen, kun je laten zien wat leuk is en wat ook meteen goedkoop kan zijn. Duur is niet meteen leuk, goedkoop kan ook heel leuk zijn!

https://konceptstore.nl/collections/love-moschino/

Gerelateerde artikelen

De moeilijkste sloten schadeloos openen met lockpicks

Het compleet inrichten van een bezoekerscentrum

Motorreis door Vietnam | Ride 2 Discover