ABNY
Verbouwen

Hier kan je je gevel laten renoveren

Ben je op zoek naar een goede gevelrenovatie, dan kan zit je op de goede plek. Je kunt hier namelijk gebruik maken van een exclusieve dienst die ervoor zorgt dat jouw gevel weer helemaal in orde is. Je kunt bijvoorbeeld je gevel laten reinigen, maar ook andere delen van je pand, zoals de schoorsteen. Door een grondige schoonmaak wordt al het vuil en andere kwalen van jouw pand verwijderd. Hierdoor heeft jouw woning weer de uitstraling die het verdient en hoef je je geen zorgen meer te maken om een vies pand. Bij zorgen over de staat van je gevel kan je dus snel terecht voor een grote opknapbeurt.

Wanneer moet je je gevel reinigen?

Wanneer je moet overschakelen naar het reinigen van je pand, hangt puur af van de situatie en je voorkeur. Wil je dat je gevel er altijd schoon uit ziet, dan kan je frequent een reiniging laten doen. Als je liever om de aantal jaar een schoonmaakbeurt wilt, dan kan je dit ook gewoon doen. Belangrijk is dat je zelf goed weet wat je met je pand wilt laten gebeuren, zodat de renovatieservice tot op het puntje goed geregeld wordt. Ook moet je regelmatig de staat van je gevel controleren, zodat je weet wanneer deze toe is aan een schoonmaak.

Je gevel na afloop laten impregneren

Nadat je pand een onderhoudsbeurt heeft gekregen, heb je ook de optie om je gevel te laten impregneren. Dit houdt in dat er na de reiniging een beschermlaag wordt toegevoegd bij de gevel. Deze laag zorgt ervoor dat je gevel goed beschermd is tegen mogelijke vuil, waardoor je deze dus voor een lange tijd niet meer hoeft schoon te maken. Dit bespaart je weer kosten, omdat je minder frequent je gevel hoeft te laten reinigen. Ook groeit er hierdoor minder mos en algen, waardoor de uitstraling van je pand er direct een stuk beter uit ziet.