ABNY
Eten en drinken

Genieten van een high tea bij deze veganistische restaurants

Wil je samen met een vriend of vriendin genieten van een heerlijke high tea? Om een speciaal moment te vieren of heb je gewoon zin in comfort food? Dat kan je bij de veganistische restaurants van Gys terecht. Zij bieden namelijk een hele lekkere high tea aan voor twee of meer personen. Bij dit restaurant maken ze een heerlijke high tea van 100% biologische ingrediënten. Daarnaast kan je de high tea in drie varianten bestellen: veganistisch, vegetarisch of glutenvrij. Deze high tea kan je nuttigen in een van de restaurants in Utrecht. Hun eerste vestiging hebben zij geopend in 2014 deze kan je vinden in de Voorstraat. De tweede vestiging volgde al snel in 2015 deze ligt aan de Amsterdamsestraatweg.

Een veganistische high tea bij Gys

Het fijne van een high tea nuttigen bij een van de veganistische restaurants van Gys is dat hij zowel veganistische, vegetarisch of glutenvrij kan worden bereid. Daarnaast zijn alle ingrediënten die de chefs gebruiken 100% biologisch. De high tea wordt ook door hun samengesteld, chefs choice. Hij bestaat uit verschillende zoete, maar ook hartige gerechten die tevens ook op de menukaart staan. Zo zijn de heerlijke gerechten van Gys goed in balans. Dit zorgt voor een smaakexplosie in je mond. Daarnaast krijg je er een glas huisgemaakte limonade of sap erbij. Liever een warm drankje? Dat kan ook! Je kan eventueel ook kiezen voor een kop thee.

Ook thuis kan je genieten van een high tea

Heb je geen zin om de deur uit te gaan? Blijf dan lekker in je huis pak thuis zitten. De veganistische restaurants van Gys in Utrecht brengt namelijk deze lekkere high tea naar je toe. Je kan deze namelijk makkelijk online bestellen via hun webshop en Gys Delivery. Daarnaast zijn er nog meer overheerlijk dingen die je thuis kan laten bezorgen. Bekijk het gehele aanbod op hun website.

Gerelateerde artikelen

Olijfolie Manolakis is van de allerbeste eersteklas kwaliteit olijfolie en komt van Kreta.

De mooiste dag

Heerlijke aardappelrecepten die iedereen kan bereiden zonder te beschikken over bizarre kookkunsten