ABNY
Woning en Tuin

Isoleren tegen de warmte

Een fijne Vloerisolatie specialist zorgt ervoor dat jij in de zomer niet meer hoeft te zweten in je bed. De meeste mensen denken dat het isoleren van hun huis alleen voor de kou nut heeft, maar dat is zeker niet waar. Een goed geïsoleerde vloer houd de koude warme lucht van buiten uit je huis. Het is dus niet meer nodig om nachten slecht de slapen door de de hitte. goed slapen is heel belangrijk en zou niet onderbroken mogen worden door de hitte van de zomer. Bovendien hoef je dus ook niet een energiezuinige airco aan te schaffen. Dat is vaak een hele dure aankoop en daarnaast zit je nog vast aan de energiekosten van zo’n apparaat.

Isoleren om aan de wettelijke eisen te voldoen

Tegenwoordig is het verplicht om je huis aan de wettelijk voorschriften te laten houden. Er zijn meerdere eisen waaraan je huis moet voldoen. Een van die eisen is ook het isoleren van je huis. Je kan dus onnodige boetes voorkomen door je huis goed te laten isoleren. De nieuwbouwhuizen moeten altijd al voldoen aan de wettelijke eisen. Dus naast het isoleren van je muren is het ook heel erg slim en aan te raden om je vloer te laten isoleren zodat je zeker weet dat je in de toekomst niet voor verrassingen komt te staan.

Wat kost het isoleren van je vloer

Het isoleren van je vloer valt reuze mee als je het vergelijkt met het geld dat je gaat besparen naarmate de vloer is geïsoleerd. Voor elk huis is er wel een oplossing te vinden het kan al vanaf 25 m2 tot met en groter dan 101 m2. Tot 60m2 heb je een vaste richtprijs, vanaf 61 betaal je per vierkante meter. Ook moet je rekening houden met andere factoren die het proces kunnen vertragen zoals schimmel of een kleine kruipruimte.

Eerst zal de vloer dus moeten worden geïnspecteerd door een specialist voordat je het totale prijskaartje krijgt. De aanschafprijs kan makkelijk terugverdienen doordat je minder energie zal verbruiken voor verwarming en airco.Gerelateerde artikelen

Rolluiken, Markiezen en Zonneschermen

De voordelen van beukenplanten

Tafelblad van beton kopen