ABNY
Bedrijven

Blanco stickers op rol

Blanco stickers op rol. Wat zijn de mogelijkheden?

Blanco stickers op rol zijn ideaal om als productetiket, adresetiket of prijssticker te gebruiken. Afhankelijk daarvan is het belangrijk om het juiste materiaal te kiezen. Vervolgens zijn twee opties voor het bedrukken mogelijk. Je kunt namelijk er voor kiezen om zelf de etiketten te bedrukken. Daar heb je wel met een etikettenprinter voor nodig. Maar je kan er ook voor kiezen om de etiketten te laten bedrukken. Afhankelijk van je voorkeur.

Het juiste materiaal

Blanco stickers zijn in verschillende materialen en kleefkrachten beschikbaar. Daarom is het belangrijk dat je weet waar je de sticker voor gaat gebruiken, zodat je het juiste materiaal kan kiezen. Ga je de sticker binnen gebruiken? Dan raden we je papier aan. Moet het etiket water- of krasbestendig zijn? Dan raden we juist kunststof aan. Bekijk op de wesite de beschikbare materialen en kleefkrachten. 

Zelf bedrukken

Blanco stickers kan je zelf bedrukken met een etikettenprinter. Er zijn verschillende soorten etikettenprinters, met elk zijn eigen kracht. Daarom is het belangrijk om de juiste printer uit te zoeken. Wil je bijvoorbeeld op je gemak je etiketten thuis printen? Dan raden we je een desktop printer aan. Deze printer is compact van formaat en past op ieder bureau. Mocht je anderzijds op zoek zijn naar een printer waarmee je echt overal snel en makkelijk kan printen? Denken hierbij aan gebruik op terras, magazijn of productie omgeving. Dan raden wij een mobiele printer aan. Doordat de batterijen een hoge capaciteit hebben, zijn deze printers perfect om de hele dag door te gebruiken. We raden je wel aan om een mobiele printer uit te zoeken die IP54 geclassificeerd is. Dit betekent dat de printer stof- en waterbestendigheid is. Echter kan het ook zijn dat je juist op zoek bent naar een zwaardere printer voor het het dagelijks bedrukken van grote hoeveelheden blanco stickers. Daarvoor raden we je een industriële printer aan.  

Laten bedrukken

Wordt dit je nu allemaal te ingewikkeld? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om je blanco stickers te laten bedrukken door experts op dit gebied. Dit kan van 1 kleur tot een full colour opdruk. Heb je zelf nog helemaal geen idee qua ontwerp, dan kan je daar ook bij geholpen worden. We raden je daarom altijd aan om advies te vragen aan één van de desbetreffende experts.

 

https://etikettenplaza.nl/

Gerelateerde artikelen

Tips voor je ideale rijschool te vinden

Het multifunctionele personeels administratie en planningsprogramma Shiftbase

De perfecte tegels uitkiezen