ABNY
Zakelijke dienstverlening

Wat te doen bij een stroomstoring

Geen elektriciteit – wat te doen bij een stroomstoring?

Stel je de scène eens voor: Je bent net wakker geworden. Je merkt dat je wekker uit is terwijl hij wel aan de stroom zit. Op je telefoon zie je dat je te laat bent voor het werk. De gemiste oproepen van de baas liegen er ook niet om. De koelkast en vriezer beginnen te ontdooien. Dit is eigenlijk het laatste wat je ’s ochtends nodig hebt na een lekker weekend. Het eerste dat u moet doen, is proberen niet in paniek te raken. Ik ga u enkele manieren laten zien waarop we deze situatie kunnen analyseren zonder u hopelijk een cent te kosten.

Controleer uw meterkast

Ga naar je meterkast en kijk of er een schakelaar is uitgevallen.

Als er iets is gesprongen, is het waarschijnlijk een van de aardlekschakelaars. Je kunt dan als allereerst het beste alles uit de stopcontact halen. Zodra je dat hebt gedaan doe je alles weer terug op zijn plek tot de stroom weer uitvalt. Dan weet u in welk apparaat de kortsluiting zit. En kunt u het apparaat of vervangen of niet meer gebruiken.

Probeer de aardlekschakelaar weer aan te zetten, als hij weer uitschakelt, schakel dan alle schakelaars uit die de aardlekschakelaar bestuurt. Ga vervolgens verder met het inschakelen van de aardlekschakelaar. Als hij meteen weer uitvalt, neem dan contact op met uw plaatselijke elektricien . Als het aan blijft zet uw schakelaars één voor één weer aan totdat u bij de schakelaar komt met het probleem. Waardoor de aardlekschakelaar opnieuw wordt geactiveerd. Nu kunt u het grootste deel van uw elektriciteit aan hebben terwijl we het verder voor u onderzoeken.

Als het een stopcontactgroep betreft dat het kortsluiting veroorzaakt .Is de volgende stap om rond te gaan en alles los te koppelen wat je kunt vinden. Probeer het nu opnieuw om het in te schakelen.

Weer alles uitgevallen? Als dit het geval is dan betreft het een ernstigere stroomstoring. Neem contact op met uw plaatselijke elektricien om de storing op te sporen en te verhelpen.

Maar wat als er niets is gesprongen?

Zou het een stroomstoring kunnen zijn?

Kan de reden zijn dat er een stroomstoring is of uw stroom is afgesloten. U kunt altijd eerst contact opnemen met uw netbeheerder. Er kan echter ook een stroomstoring zijn in uw omgeving. De beste manier om hier dan ook het snelste achter te komen is. Ga eens naar buiten en kijk of u de enige bent met een stroomstoring!

Elektricien flevoland staat voor noodgevallen ​​ 24 uur per dag 365 dagen per jaar paraat om eventuele elektrische problemen in huizen en bedrijven op te lossen zij zijn onder andere actief in Almere en Lelystad . De elektriciens die zijn aangesloten hebben veel ervaring en een goede voorraad onderdelen. Deze zijn A kwaliteit om u te garanderen van langdurig plezier na uw reparatie. Ons snelle optreden zorgt ervoor dat uw installatie zo snel mogelijk weer werkt. We zullen eerst als voorbereiding alles controleren in het huis om het probleem zo snel mogelijk uit te sluiten. Daarop kan onze elektricien zo zorgvuldig mogelijk naar handelen. Mocht het zo zijn dat er een stroomstoring bij u thuis of kantoor is. Bel ons direct op!

 

https://elektricien-flevoland.nl/

Gerelateerde artikelen

De meerwaarde van een uitzendbureau, lees er hier alles over!

De lastechnische groothandel heeft al uw lasbenodigdheden zoals een nieuwe lastoorts

Kartonnen dozen op maat – uw kartonnen doos op maat