ABNY
Mode en Kleding

Welke tas kies je voor je kind

Wanneer je kind voor het eerst naar de basisschool gaat, dan is het belang van een goede comfortabel tas natuurlijk nog niet direct van essentieel belang. Het enige wat ze meedragen is een broodtrommel en beker drinken. Daarnaast is het ook vaak maar enkele minuten dat ze deze tas dragen, dat is vanaf huis naar school en aan het einde van de dag weer om na een dag spelen en leren weer terug te gaan naar huis. Wanneer ze naar de middelbare school gaan, dan wordt het uiteraard een ander verhaal. Gezien het feit kinderen vaak met een jaar of 12 naar de middelbare school gaan, zitten ze nog volop in de groei. Een goede tas voor die dagelijkse stapel zware boeken is dan wel ontzettend belangrijk. Hoe je de beste tas voor je kind kiest, dat lees je hier.

 

Budget

De keuze voor welke tas jij voor je kind kiest is mede afhankelijk van het te besteden budget wat je hebt. Je kunt je namelijk voorstellen, dat wanneer je een beperkt budget hebt, de keuze voor een goede tas ineens een heel stuk minder wordt. De kans dat jij namelijk voor vijftig euro een ruim aanbod geschikte micmagbags vindt is volstrekt kansloos. Uiteraard heb je wel de mogelijkheid om eens te kijken naar een gebruikt exemplaar. Doordat een schooltas doorgaans maar enkele jaren wordt gebruikt, kunnen deze vaak prima nog een volledige extra schoolperiode mee.

 

Model

Tassen zijn er in allerlei soorten en maten, zo kun je kiezen voor een rugtas, schoudertas of laptop tas. Afhankelijk van wat voor jou kind belangrijk is, kun jij de keuze maken. Wanneer ze namelijk dagelijks een flinke stapel boeken moeten meeslepen, is het dragen van een rugzak de meest praktische en ook verantwoordelijkste optie. Kies je voor een rugzak, dan zijn er allerlei verschillende soorten beschikbaar. Zo is het deel afhankelijk van je budget, maar ook van je wensen voor welke rugzak je gaat. Je kunt je voorstellen, dat de kleuren bij de rugzakken dames iets anders zullen zijn, dan bij de jongen. Kortom, keuze genoeg dus!

 

Indeling

Uiteraard is een tas voor je kind er doorgaans niet voor bedoeld om een modeshow mee te lopen. De tas dient dus voor praktische doeleinden te worden gebruikt, zoals het meenemen van boeken of een laptop. Het is dus belangrijk vooraf goed te bepalen aan welke eisen je tas moet voldoende, zodat je achteraf niet loopt te klagen dat de helft er niet in past. Een praktische en betaalbare schooltas welke op dit moment een absolute trend is, dat is de herschel backpack. Deze tas is stijlvol, praktisch en comfortabel. De 3 basis ingrediënten voor een goede tas.

Gerelateerde artikelen

De nieuwste Hassia dames schoenen bj Nijhof

Biologische stoffen

Inlegzolen