ABNY
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waar komen de meeste verstoppingen voor binnen een huishouden?

Waar gebeuren de meeste verstoppingen in een huishouden

Maakt u zich zorgen over een rioolverstopping in uw woning? Deze gids helpt u te bepalen welke delen van uw huis het meest vatbaar zijn voor verstoppingen.

Wilt u weten hoe u een verstopte afvoer in uw huis kunt voorkomen? Omgaan met verstopte afvoeren kan ongelooflijk frustrerend en tijdrovend zijn. Wachten tot een loodgieter binnenkomt en alle rotzooi opruimen na het verwijderen van de afvoerverstopping kan een schrijnende ervaring worden voor elke eigenaar van een onroerend goed. Helaas, aangezien de sanitaire systemen meestal uit het zicht zijn, zijn ze ook uit het hart. We besteden er zelden aandacht aan totdat er iets misgaat.

Een verstopping in het sanitair van uw huis kan om verschillende redenen op verschillende plaatsen voorkomen. Hier is een lijst met enkele van de meest voorkomende oorzaken van verstopte afvoeren en waar u ze kunt vinden.

 

Afvoerverbindingen: Waar moet je controleren

Een verstopte afvoer is een veel voorkomend sanitair probleem en wij van WP Loodgieters kunnen deze klus snel en efficiënt voor u klaren. Er zijn enkele gemeenschappelijke ruimtes in het huis waar afvoerverstoppingen optreden, zoals:

 

Toiletten

Dit zijn gevreesde blokkades die iedereen onder alle omstandigheden zou willen vermijden. Als de verstopping hardnekkig wordt, zal het water uit de kom overlopen en een puinhoop op de badkamervloer veroorzaken. Wanneer u oplosbare items in het toilet spoelt, zoals luierdoekjes of producten voor vrouwelijke hygiëne, kunnen ze ernstige verstoppingen veroorzaken. Een overmatig gebruik van toiletpapier kan ook uw badkamer blokkeren.

 

 

Douches & Badkoepen

Klompen in douches zijn een ander groot probleem. Als u merkt dat het water in de regen niet zo snel wegloopt als zou moeten, of uw warm water niet goed opwarmt, heeft u waarschijnlijk een verstopping in de regenpijp of watereenheid. U moet dit probleem onverwijld aanpakken, zodat het water vrij kan stromen en u niet te maken krijgt met zeepachtig, vuil water dat zich ophoopt in de douche of het bad rond uw enkels. Deze blokkades worden over het algemeen gecreëerd door het haar, zeep, vuil en dergelijke. Regelmatig onderhoud van uw boiler helpt ook om deze problemen te voorkomen. – Loodgieter Spijkenisse –

 

 

 

 

https://loodgieter-spijkenisse.nl/