ABNY
Woning en Tuin

Geef je woonkamer een make-over!

Ben je toe aan een nieuwe inrichting van jouw woonkamer, maar heb je geen zin om er veel geld aan uit te geven? Geen enkel probleem, er zijn veel manieren om dit alsnog mogelijk te maken. Geef je woonkamer een compleet nieuwe uitstraling met behulp van de tips die we je in deze blog vertellen!

Kringloopwinkel

Als je niet al te veel geld wilt uitgeven aan meubilair, is dit dé manier om toch een nieuwe uitstraling aan je woonkamer te geven. Hier vind je vaak de meest unieke en uiteenlopende meubels. Waar je ook naar opzoek bent, de kringloopwinkel heeft altijd wel iets leuks voor jou ertussen. Je vindt er vaak meubels die nog in prima staat zijn en in de winkel tien keer zo duur zijn. Naast het feit dat de kringloopwinkel een goedkopere optie is, is het hergebruiken van meubels ook nog eens heel duurzaam. Met andere woorden, goed voor je portemonnee én het milieu!

Nieuwe vloerbedekking

Of je nou wel of geen vloerbedekking hebt gehad, je kunt er altijd voor kiezen om je vloer opnieuw te stijlen door een vloerkleed aan te schaffen. Een vloer of vloerbedekking is meestal het eerste wat opvalt als je de kamer komt binnenlopen. De keuze is ook nog eens reuze, ga je voor een klassieke, warme of industriële look? Je kunt natuurlijk ook variëren met materialen op de vloer. Ga extreem met een (neppe) dierenhuid op je vloer, of kies voor een warme houten vloer.

Meubels nieuw leven inblazen

Je kunt er ook voor kiezen om te roeien met de riemen die je hebt. Op deze manier bespaar je veel geld door geen nieuwe meubels te kopen, en geef je ze toch een hele andere look. Bank- en stoelhoezen zijn tegenwoordig in alle kleuren, maten en stoffen te vinden. Dus er zit voor ieder soort woonkamer wel een gepaste hoes bij! Je kunt er ook voor kiezen om je meubels een grondige schoonmaakbeurt te geven. Een bank schoonmaken ziet er al snel uit als nieuw als de vlekken eruit zijn!

Gerelateerde artikelen

De Verticale tuin, Green Wall, Woolly Pocket

Vakmanschap en service: Ontstoppingsdienst Breda

Het belang van gevelreiniging