ABNY
Woningen

Glas op maat voor oude woningen

Als u het geluk heeft te wonen in een oud pand, dan weet u maar al te goed dat geen enkele ruimte voldoet aan een standaard maat. Als u kiest voor een renovatie van de ruimte, dan is de kans erg groot dat u te maken krijgt met maatwerk. Een paneel van glas op maat is dan wel zo mooi, want alleen op deze manier benut u optimaal de ruimte in huis. Kies bijvoorbeeld voor HR++ glas. Hierdoor bezuinigt u tot wel €250,- per jaar op uw energierekening.

Glas op maat voor nieuwe woningen

Gelukkig is er bij nieuwbouwwoningen sneller sprake van een universele maat als het aankomt op het glas. Wilt u toch graag een glasplaat op maat bestellen? Bijvoorbeeld omdat u graag gaat voor een fantastische roomdivider van glas of omdat u te maken heeft met glasschade? In dat geval biedt glas op maat voor nieuwe woningen een erg prettige uitkomst.

Let altijd op de kwaliteit van het glas op maat Eindhoven

Het is altijd een goed idee om te kijken naar de kwaliteit van het glas op maat Eindhoven. Kies u bijvoorbeeld voor normaal glas of voor gehard glas? En heeft u ook al een keer nagedacht over de dikte van de plaat, de afmeting en het type glas? Door antwoord te geven op deze vragen, is het zoeken naar het perfecte ontwerp een fluitje van een cent.

Laat het glas altijd zetten, bijvoorbeeld door een vakman van Akkerglas

Het is zeker geen overbodige luxe om zowel tijdens het uitzoeken van het glas als tijdens het installeren contact op te nemen met en specialist. Zo kan een vakman van Akkerglas u bijvoorbeeld altijd voorzien van een geschikt en goed advies.

http://akkerglas.nl

Gerelateerde artikelen

Certificering voor sloten

Zorg voor een veilig dak boven je hoofd

Uw huis elektrisch verwarmen met de Eltherm elektrische cv ketel