ABNY
Image default
Woning en Tuin

Schaf je nieuwe woning aan via Makelaar Ede

Makelaar Ede staat voor jullie klaar

Als je een droomwoning op het oog hebt, zit je aan het goede adres bij makelaar Ede. De makelaar kan jullie bijstaan bij het vinden van een geschikte koopwoning. Bovendien kan de makelaar helpen bij de verkoop van jullie oude woning. Het is tegenwoordig niet makkelijk om een woning te vinden in deze tijd. De oververhitte woningmarkt zorgt ervoor dat mensen soms jaren moeten zoeken naar een betaalbare woning. Maar makelaar Ede helpt ook starters aan een woning. In Ede kun je rekenen op professioneel advies en persoonlijke hulp tijdens de zoektocht.

Aankoopmakelaar Ede

De aankoopmakelaar weet veel over de huidige huizenmarkt. Deze kan jullie advies geven over de woningwaarde, hoe jullie moeten bieden en hoe de procedure van het kopen van een huis eruit gaat zien. Er wordt bovendien gestreefd naar een vlotte afhandeling. Bij de aankoopmakelaar kun je online naar huizen zoeken. Ook wordt er een melding in de mailbox gegeven als er nieuwe woningen te koop staan die aan jullie zoekprofiel voldoen. Jullie financiële situatie wordt uitgebreid onder de loep genomen. Op deze manier wordt er gekeken of jullie budget haalbaar is, en hoeveel ruimte jullie hebben om te bieden. Makelaar Ede verkoopt huizen in de omgeving Ede en Nijkerk. Als jullie een droomwoning gevonden hebben, zal de bezichtiging plaats vinden. De aankoopmakelaar zal een kritische objectieve beoordeling geven over de woning. Daarmee zal hij passend advies geven. Denk aan bouwkundige zaken, eventuele beschadigingen aan de woning en de mogelijkheden om te verbouwen. Er wordt aan de hand van deze zaken een goede prijs gegeven. Er zal rekening worden gehouden met de datum van oplevering, prettige voorwaarden en een prijs die echt bij de woning past. Je betaalt dus niet meer dan de woning daadwerkelijk waard is. Als jullie de woning willen kopen en de verkopers akkoord zijn met het bod, wordt er via de aankoopmakelaar in Ede een koopakte opgesteld. Daarbij vindt er nog een eindinspectie plaats. De woning zal dus altijd netjes worden opgeleverd.

Verkoopmakelaar Ede

De waarde van de woning inschatten hoeven jullie niet zelf te doen. Hier krijgen jullie deskundige hulp bij. Makelaar Ede weet de woning via de meest populaire kanalen te verkopen. Jullie kunnen rekenen op een snelle verkoop. Er wordt bovendien gebruik gemaakt van professionele advertenties met professionele foto’s van de woning. Er wordt een slim marketingplan samengesteld. In het plan staat informatie over de procedure van de verkoop. Denk hierbij aan de potentiële doelgroep en de kanalen waarop wordt geadverteerd. Als er eenmaal kopers zijn, kan de procedure van de bezichtigingen starten. Via de makelaar hebben jullie geregeld voortgangsgesprekken. Zo weten jullie hoe het ervoor staat met de verkoop. Tot slot wordt de verkoop snel en effectief afgehandeld. Makelaar Ede zorgt er dus voor dat een woning dus op een innovatieve en vlotte manier wordt verkocht.