ABNY
Image default
Kinderen

Twee dingen om te overwegen voordat u luiers koopt

Het kiezen van luiers kan een uitdaging zijn omdat er zoveel bedrijven zijn die op zoek zijn naar uw aandacht. Hoewel je misschien in de verleiding komt om de eerste te pakken die je ziet, onthoud dat dit misschien niet de beste optie is voor het broekje van je kind. U moet met verschillende dingen rekening houden voordat u er een voor uw kind koopt. Hier zijn twee dingen die u moet overwegen voordat u besluit u luiers kopen wilt.

Kies het beste merk

Een product kiezen op basis van het merk is het makkelijkste wat je kunt doen. Het is beter om bekende merken te kiezen die al een tijdje luiers produceren in plaats van onbekende merken. Goede merken komen van bedrijven die veel ervaring hebben om de beste luiers voor je te leveren. Deze bedrijven maken gebruik van hun ervaring en onderzoek om nieuwere en betere luiers voor uw kind te ontwikkelen. Luiers van een goed bedrijf zijn meestal gemaakt van materialen van goede kwaliteit. Het materiaal van de luier is cruciaal omdat de huid van je baby gevoelig en delicaat is. Zorg ervoor dat de luier is gemaakt van zacht en ademend materiaal. Dit is om te voorkomen dat de luchtstroom naar de billetjes van uw baby wordt belemmerd. Dergelijke luiers zijn ook rekbaar. Rekbaarheid is een andere cruciale kwaliteit om naar te zoeken in een luier. Het moet flexibel genoeg zijn om bij uw kind te passen zonder te knellen of vlekken op de huid achter te laten. Als u niet zeker weet welk merk u moet kiezen, kunt u dit aan het personeel van de winkel vragen waar u zich bevindt.

Kies luiers die snel intrekken

Als je eenmaal een paar betrouwbare bedrijven hebt gekozen, is het tijd om te kijken of ze een behoorlijk absorptieniveau hebben. Dit is belangrijk omdat de luier een aanzienlijke hoeveelheid uitwerpselen en urine moet kunnen vasthouden zonder te lekken of uitzakken. Wanneer de huid van een baby in contact komt met vocht van een lekkende luier, kan deze geïrriteerd raken en luieruitslag ontwikkelen. Hoewel je misschien niet weet wanneer de luiers “vol” zijn. Dit is de reden waarom luiers met vochtindicator lijnen onlangs door sommige bedrijven zijn geïntroduceerd. Als de luier helemaal vol is, worden deze witte lijnen geel. Het is een zeer handige functie waarmee moeders snel een luier kunnen verwisselen nadat ze hebben vastgesteld of deze vochtig is of niet.