ABNY
Image default
Bedrijven

Een loods bouwen? Huur een professional in!

Als het om loodsenbouw gaat, is Molenschot Industriebouw een betrouwbare en deskundige partner. Bij ieder project wordt 100% op maat gebouwd, waarbij de ideeën en wensen van de klant op nummer 1 staan. De bouwers van Molenschot kunnen goed overweg met beton, hout en staal. Deze materialen worden tegen scherpe prijzen ingekocht bij erkende producenten en / of groothandels. Er wordt snel en efficiënt gewerkt om de kosten laag te houden. Hier een concrete prijs noemen, is lastig. Immers iedere loods is anders qua afmeting, bestemming, indeling, functionaliteit et cetera. Om erachter te komen hoe de factuur er in uw specifieke geval uitziet, kunt u online een offerte aanvragen. Vult u daarvoor dit formulier in: https://www.molenschot-industriebouw.nl/offerte-industriebouw-bedrijfsgebouw/.

Het overgrote deel van de industriebouw die Molenschot verzorgt, is staalbouw. Staal is een legering van ijzer en koolstof – vaak aangevuld met andere stoffen zoals chroom – die warm vervormd kan worden. Dankzij de toevoeging van koolstof ontstaat een materiaal dat bijzonder sterk en hard is. Er bestaan veel soorten staal, waaronder:

  • edelstaal, een hoogwaardige, roestvrije soort;
  • gietijzer;
  • roestvast staal;
  • stralingsvrijstaal speciaal voor kernwapens;
  • weer-vast staal.

Die laatste variant wordt in de bouw gebruikt vanwege de extra beschermde laag. Topproducenten van staal zijn China, India en Japan. Andere landen in de top 10 zijn onder meer Brazilië, Duitsland, Rusland en de Verenigde Staten.

De staalconstructeurs en ingenieurs van Molenschot kunnen u van a tot z ontzorgen. In nauw overleg wordt de loods ontworpen. Pas als u tevreden bent met het grote plaatje én alle details gaat het Molenschot team aan de slag. De keuze voor staal is een slimme keuze met name omdat er zoveel varianten zijn. De verschillen zitten met name in afwerkingsgraad en structuur. Of het nu gaat om nieuwbouw, aanbouw of restyle staal is relatief goedkoop.

We sluiten af met de contactgegevens van Molenschot Industriebouw.

Fabrieksweg 19 C 5683 PN Best +32 (0)14 82 94 94 info@molenschot.comwww.molenschot-industriebouw.nl

https://www.molenschot-industriebouw.nl