ABNY
Image default
Dieren

De gevaren van vlooien, teken en andere beestjes voor de gezondheid van je huisdier

Honden en katten zijn dol op buiten spelen, maar ze lopen ook het risico om te worden besmet met allerlei vervelende parasieten. Vlooien, tekenen en muggen kunnen soms wel levensgevaarlijk zijn voor je huisdier. Daarom is het belangrijk om de ziektes die ze hiervan kunnen krijgen te vermijden. Vectra 3D is een van de beste middelen om je hond te beschermen tegen alle vervelende ziektes. Met Vectra Felis kun je je kat ook volledig beschermen. Zo weet je zeker dat je hond of kat veilig buiten kan spelen. In deze blog vertellen wij je over het belang van bescherming tegen dit soort parasieten.

Het gevaar van parasieten

Parasieten kunnen heel gevaarlijk zijn voor je huisdier. Ze kunnen allerlei ziektes veroorzaken, waarvan sommige levensgevaarlijk kunnen zijn. Vlooien, tekenen en muggen zijn de bekendste soorten parasieten, maar er zijn nog veel meer. Omdat het niet altijd bij te houden is om rekening te houden met elk soort insect of parasiet, is Vectra ideaal. Vectra 3D is een van de beste middelen om je hond te beschermen tegen alle vervelende ziektes. Met Vectra Felis kun je je kat ook volledig beschermen. Zo weet je zeker dat je hond of kat veilig buiten kan spelen.

Hoe gebruik je Vectra 3D?

Vectra 3D is een middel dat je hond of puppy beschermt tegen alle vervelende ziektes die deze beestjes met zich mee kunnen brengen. Vectra 3D is verkrijgbaar in een pipetvorm, waardoor het heel gemakkelijk is om het te gebruiken. Je hoeft het alleen maar op de huid van je hond aan te brengen, waarna het direct gaat werken. Je duwt de haren van je hond aan het eind van de rug aan de kant en plaatst de pipet op de huid. Dan knijp je in de pipet en trek je deze door tot de schouders. Vectra 3D beschermt je hond voor een periode van drie maanden.

Hoe gebruik je Vectra Felis?

Vectra Felis is ook een middel dat je kat of kitten beschermt tegen alle vervelende ziektes die deze beestjes met zich mee kunnen brengen. Vectra Felis is ook verkrijgbaar in een pipetvorm, waardoor het heel gemakkelijk is om het te gebruiken. Omdat katten flexibel zijn, is wordt het op een andere manier aangebracht dan bij honden. Namelijk op de huid in de nek van de kat net achter het hoofd. Hierdoor kan je kat niet de Vectra van zich af likken en worden de belangrijkste bestanddelen opgenomen. Vectra Felis beschermt je kat voor een periode van drie maanden.