ABNY
Image default
Kinderen

Manieren om een onesie te stylen

Als je op zoek bent naar een uniek en stijlvol kledingstuk waarmee je je echt kunt onderscheiden, dan moet je een witte onesie kopen en wat stiften of verf. Met deze eenvoudige outfit kun je elke gewenste look creëren. Of je nu gaat voor een minimalistische esthetiek of iets schandaliger, alles wat je nodig hebt is een beetje creativiteit en fantasie. En als je een look beu bent, kun je de stiften of verf er gewoon afwassen en opnieuw beginnen. Dus ga je gang en druk jezelf uit met een leeg doek. Er is echt geen grens aan wat je kunt doen.

Versier je eigen Onesie

Een baby onesie kopen is het perfecte canvas voor je creativiteit. Of je nu een persoonlijk tintje aan een cadeau wilt geven of gewoon je eigen unieke stijl wilt uitdragen, er zijn eindeloze mogelijkheden voor versierde onesies. Met een beetje fantasie kun je van een gewone onesie een kunstwerk maken. Hier zijn een paar ideeën om je op weg te helpen: Als je op zoek bent naar iets eenvoudigs, overweeg dan het gebruik van textiel stiften of verf om een ontwerp toe te voegen. Je kunt ook applicaties of opgestreken lapjes gebruiken om een unieke look te creëren. Als je echt ambitieus bent, kun je zelfs een eigen ontwerp op de onesie naaien. Welke aanpak je ook kiest, veel plezier ermee! De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om het versieren van onesies. Dus laat je creativiteit de vrije loop en kijk met welke fantastische ontwerpen je kunt komen.

Voeg wat accessoires toe

Ze zeggen dat accessoires de outfit maken, en ze hebben geen ongelijk. Het juiste accessoire kan een outfit van saai naar fantastisch brengen. Maar met zoveel keuze is het soms moeilijk om te weten waar je moet beginnen. Een goed begin is nadenken over wat voor soort statement je wilt maken. Ga je voor schattig en meisjesachtig? Boho chic? Of misschien iets meer gewaagd? Als je eenmaal weet wat je stijl is, is het uitzoeken van de perfecte accessoire een fluitje van een cent. Dus ga aan de slag en accessoireer alsof er geen morgen is – je garderobe zal je er dankbaar voor zijn.

Maak wat foto’s voor later

Als je op zoek bent naar een zekere manier om je Instagram-likes een boost te geven, stop je kind dan in een onesie en klik erop los. De schattigheid van een baby in een onesie valt niet te ontkennen, en mensen zullen over zichzelf struikelen om je foto dubbel te tikken. Maar voordat je te hard van stapel loopt, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste, zorg ervoor dat de onesie goed past – er is niets erger dan een slecht passende onesie. Ten tweede, kies een speelse print of kleur – dit is je kans om wat plezier te hebben met mode. En last but not least: neem veel foto’s – je weet nooit wanneer die perfecte foto zich voordoet. Dus ga je gang en steek je kleintje in een onesie – wees alleen voorbereid op de toevloed van likes en commentaren.

Deel de foto’s met je vrienden en familie

Zoals elke ouder weet, gaat er niets boven de eindeloze stroom foto’s die het krijgen van een kind met zich meebrengt. Eerst zijn er de echofoto’s, daarna de foto’s van de pasgeborene en dan de eindeloze reeks eerste stapjes, eerste woordjes, eerste hapjes. Dat is heel leuk voor de ouders, maar het kan een beetje veel zijn voor alle anderen. Daarom is het belangrijk selectief te zijn bij het delen van foto’s van je kind met vrienden en familie. Anders loop je het risico bekend te worden als de “fotobom” van de groep. Kies je foto’s dus zorgvuldig uit en zorg ervoor dat je alleen foto’s deelt die je dierbaren aan het lachen maken (of op zijn minst laten grinniken) om hoe schattig je kind is. Anders eindig je misschien wel met een paar vrienden minder dan waarmee je begon.

 

Als je geen witte onesie hebt en geen creativiteit kunt opbrengen, vrees dan niet! We hebben wat inspiratie voor je volgende project. Met alleen een witte onesie, wat verf of stiften en een paar accessoires kun je een schattige outfit voor je baby maken waar iedereen “awwww” van zal zeggen Dus pak die artistieke spullen en laat je innerlijke fashionista los – je vrienden en familie zullen blij zijn dat je dat hebt gedaan!