ABNY
Image default
Media

In deze zoekmachine vindt u alle beschikbare 06-nummers

Bij 06express is het heel eenvoudig om nieuwe, specifieke 06-nummers te kopen. Bij het bedrijf koopt u zowel ongeactiveerde of geactiveerde simkaarten. Over het algemeen zijn de simkaarten ongeactiveerd. Dit houdt in dat het telefoonnummer dat u heeft uitgezocht, nog geactiveerd moet worden. Dit bedrijf geeft twee weken garantie op de ongeactiveerde simkaarten zodat u de ruimte heeft om eventuele problemen met het activeren op te lossen. Wilt u een nummer kopen met een ongebruikte simkaart? Gebruikt u dan eerst de zoekmachine waarin u alle beschikbare 06-nummers vindt.

Dit bedrijf heeft goed contact met alle providers

Bij de 06-nummers die u in de zoekmachine vindt, staat ook een provider aangegeven. Dit is de provider waar het nummer eigenlijk toebehoort. Echter is het bij alle providers mogelijk het nummer over te zetten naar uw vaste provider. Mocht u hier niet helemaal uitkomen, ondersteunen de professionals van dit bedrijf u hier graag bij. Het is belangrijk dat het 06-nummer al geactiveerd is voordat u het over kunt zetten naar een andere provider. Houdt er dus na het kopen van een 06-nummer rekening mee dat deze vaak nog geactiveerd moet worden voordat u er verder mee kunt. Naast het overzetten naar een andere provider, zet u geactiveerde nummers ook eenvoudig om naar een privé of zakelijk abonnement bij uw favoriete provider.

Bestel eenvoudig uw nieuwe telefoonnummers

Het kopen van een nieuw 06-nummer is bij 06express heel eenvoudig. U voert de cijferreeks van uw voorkeur in bij de zoekmachine met 06-nummers op de website en de nog beschikbare telefoonnummers worden weergegeven. U kiest het telefoonnummer van uw voorkeur en betaalt deze gemakkelijk online. Heeft u de bestelling vóór 17.00 uur geplaats? Dan wordt deze vandaag nog voor u verzonden. Zorg er vervolgens voor dat u deze binnen de twee weken garantieperiode geactiveerd heeft en het is volledig naar uw wens te gebruiken.