ABNY
Image default
Bloemen

Ga voor de mooiste boeketten naar deze bloemenwinkel in Rotterdam

Zoekt u een bloemenwinkel in Rotterdam met een groot assortiment aan bloemen en boeketten? Loopt u dan eens binnen bij Boeketterie Binnenweg. Deze Rotterdamse bloemenwinkel is al sinds 1997 een begrip en is te vinden op de Nieuwe Binnenweg. Ongeacht uw voorkeur in bloemen of planten, u vindt hier altijd een geschikt boeket voor de gelegenheid. De aanwezige bloemisten gebruiken hun ervaring en kennis over bloemen om u te voorzien van een prachtig boeket.

Het assortiment bestaat uit voordelige boeketten

Voor iedere gelegenheid vindt u wel de geschikte bloemen bij deze bloemenwinkel in Rotterdam. Denkt u hierbij aan de volgende gelegenheden:

  • Kerst
  • Een uitvaart
  • Een jubileum

Alle boeketten die in de winkel worden gekocht, zijn gegarandeerd zeven dagen vers. Daarnaast vindt deze bloemist het van belang om u altijd een scherpe prijs te bieden. U betaalt dus nooit te veel voor een boeket bij deze bloemenwinkel in Rotterdam. Iedereen moet namelijk kunnen genieten van prachtige bloemen in huis. Ook voor een pot met mooie planten of een grote bos bloemen, zit u bij deze bloemist helemaal goed. De medewerkers van deze voordelige bloemenwinkel helpen u graag met het samenstellen van het door u gewenste boeket. Hiervoor worden altijd bloemen gebruikt die in het seizoen zijn. Iedere dag worden er verse bloemen aangeleverd door een duurzame kweker waar zij een samenwerking mee hebben.

Kom gezellig langs in de winkel of bestel eenvoudig uw boeket online

Loop eens binnen in de winkel en zie met uw eigen ogen het ruime aanbod aan boeketten, losse bloemen, planten en bijbehorende geschenkjes. De bloemenzaak heeft ruime openingstijden waarop deze door u te bezoeken is. Zo bent u welkom op maandag tot en met donderdag én zaterdag tussen 08.30 uur en 18.00 uur. Op vrijdag is de winkel langer geopend, tot 21.00 uur. Wilt u op zondag de mooiste bloemen halen? Dan kunt u langsgaan tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Het is ook mogelijk een boeket vanuit het gemak van uw eigen stoel te bestellen. Dit kan online via boeketteriebinnenweg.nl.