ABNY
Dienstverlening

Bij deze leverancier van horeca-apparatuur vind je ook het beste meubilair

In een horecaonderneming komt je gast in de eerste plaats natuurlijk om van een overheerlijk hapje en drankje te genieten. Maar het oog wil ook wat. De aankleding van je zaak draagt in zeer grote mate bij aan de uitstraling daarvan en het gevoel dat je klanten ervaren. Met de juiste onderdelen, waaronder meubilair, creëer je in jouw onderneming precies de sfeer die je voor ogen hebt. Een sfeer die ervoor zorgt dat je gasten keer op keer terugkomen. Balans, dé leverancier van horeca-apparatuur en andere benodigdheden als servies en zelfs een vershoudfolie dispenser, biedt jou als ondernemer tevens een ruim aanbod aan horecameubilair.

 

Ieder meubelstuk dat je je maar kunt bedenken

Bij Balans ben je aan het juiste adres voor inklapbare tafels en stoelen, inklapbare rvs multitafels, terrasmeubilair, keukentrolleys, statafels en statafelhoezen, parasols, stoelen en krukken voor binnen, rvs en verchroomde tafelpoten, tafelbladen voor binnen- en buitengebruik en gietijzeren tafelpoten.

 

Hulp bij het maken van je keuze

De ervaren en betrouwbare leverancier van horeca-apparatuur staat vooral bekend om de verkoop van ovens, vaatwassers, barbecues, friteuses en andere apparaten. Er wordt een assortiment van ruim 7500 artikelen gevoerd die direct uit voorraad kunnen worden geleverd: van apparatuur en meubilair tot benodigdheden als vershoudfolie en zelfs een vershoudfolie dispenser. Het maken van een keuze uit dit brede assortiment kan dan ook behoorlijk lastig zijn. Lukt het je niet om een keuze te maken? De medewerkers van Balans helpen je graag met het bepalen welk product het beste op je wensen aansluit.

 

Een leverancier bij wie je nooit meer betaalt dan noodzakelijk is

Dé leverancier van horeca-apparatuur voert niet alleen een breed assortiment aan non-food horecabenodigdheden, maar doet dit ook nog eens tegen concurrerende prijzen. Zo betaal je voor je nieuwe meubilair, friteuse of zelfs vershoudfolie dispenser nooit meer dan strikt noodzakelijk. In de outlet vind je de meest voordelig geprijsde artikelen.