ABNY
Image default
Mode en Kleding

Leuke cadeaus als je van schoenen houd

Wellicht is het iemand haar verjaardag en diegene houdt ontzettend veel van schoenen, dan is dit de blog waarin wordt verteld welke leuke cadeaus je kan kopen voor iemand die van schoenen houd. 

Er bestaan dan ook ontzettend veel spullen in de vorm van schoenen. Zo kan je dan ook gemakkelijk iets kopen waar die persoon van houdt of leuk vind om te doen, maar dan in de vorm van een schoen. Maar natuurlijk is het ook leuk om iets speciaals te geven dan een mok met een schoen erop. 

Schoen houder 

Een schoen houder kan je natuurlijk kopen, maar je kan een schoen houder ook zelf maken. Dit kan bijvoorbeeld gemakkelijk met hout. Wellicht vind iemand het ook leuk om haar schoenen op te hangen. Je kan dan heel gemakkelijk een houder maken voor hakken. De hakken kunnen dan heel leuk aan de muur hangen. Of als iemand bijvoorbeeld hele speciale sneakers heeft, dan kan je voor diegene een lijstje kopen waar die persoon de schoenen in kan plaatsen. Zo heeft die persoon  op een speciale manier een schoen houder en zo heb jij een uniek cadeau gegeven. Shoelia.nl verkoopt bijvoorbeeld erg speciale schoenen. 

Schoenen 

Een ander cadeau wat iets minder uniek is is om schoenen te kopen voor die persoon. Wellicht heeft die persoon een paar leuke schoenen op oog en dan kan jij deze leuk voor ze kopen. Als deze prijs te duur is, dan kan je er ook voor kiezen om een cadeaubon te kopen van die winkel zodat die persoon alsnog de schoenen kan kopen. 

Muurdecoratie

Er is natuurlijk al eerder iets verteld over hoe je de schoenen leuk aan de muur kan plaatsen, maar er bestaan ook leuke muurdecoraties waar de schoenen in afgebeeld zijn. Je kan bijvoorbeeld ook een fotoshoot houden met de persoon voor wie het cadeau bestemd is. De persoon kan dan zijn of haar meest speciale schoenen op de foto zetten. Vervolgens kan je deze foto’s professioneel op een doek laten zetten. Zo heb je een erg speciaal en uniek cadeau voor een schoenliefhebber. Natuurlijk is er ook de optie om een kant en klare muur decoratie te kopen.