ABNY
Image default
Vervoer en transport

Kort parkeren op Schiphol: ideaal voor frequente reizigers

Idealiter pakt u als u gaat vliegen thuis rustig uw koffer in, reist u ontspannen naar het vliegveld en wacht u daar gedurende beperkte tijd tot uw vlucht vertrekt. Echter lukt het – om uiteenlopende redenen – lang niet iedereen om ontspannen naar de luchthaven te vertrekken. Een parkeerservice op Schiphol kan uw vertrekdag een stuk gemakkelijker maken. En in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, hoeft u daarvoor niet diep in de buidel te tasten. Dit is het geval als u voor Xclusive Parking kiest: dé voordelige aanbieder op het gebied van lang en kort parkeren op Schiphol. Met kort parkeren op Schiphol wordt parkeren tot drie dagen bedoeld. Het is dé uitkomst wanneer u voor een korte tijd afwezig bent en graag met uw eigen auto naar Schiphol wilt reizen.

Betaalbaarder dan u denkt

Een parkeerservice op Schiphol is een stuk goedkoper dan wordt gedacht. Dit voordeel is nog eens extra groot wanneer u met meerdere personen naar het vliegveld reist. Stelt u zich voor dat u en uw collega beiden in Arnhem wonen en per trein naar het Amsterdamse vliegveld dienen te reizen. Reist u beiden tweede klas en tegen een vol tarief, dan bent u per persoon voor een enkele treinreis al meer dan 20 euro kwijt. In totaal is dat voor de heen- en terugweg 80 euro. Kiest u voor een parkeerservice op Schiphol van de bovengenoemde aanbieder? Dan kunt u voor dat bedrag tot maar liefst zes dagen valetparkeren!

Kort parkeren op Schiphol voor zakelijke klanten

Wilt u kort parkeren op Schiphol? Het beste kunt u dan telefonisch contact opnemen met Xclusive Parking. Moet u vaker gedurende enkele dagen op het vliegveld van onze hoofdstad parkeren? Dan is het een verstandige keuze om als zakelijke klant van deze parkeerservice op Schiphol gebruik te maken. Als zakelijke klant profiteert u bij dit bedrijf ook nog eens van verschillende voordelen, waaronder kortingen op uw reserveringen. Online beschikt u als zakelijke klant over een duidelijk overzicht van uw reserveringen en maandelijkse facturen voor kort parkeren op Schiphol.