ABNY
Winkelen

Waarom iedereen met een kat een reismand moet hebben!

Heb je een kat en wil je met je viervoeter op pad? Dan is het aan te raden om een goede reismand te investeren. Niet alleen om de veiligheid van je kat tijdens het vervoer te vergroten, maar ook omdat een reismand erg praktisch is. Hieronder geven we 5 redenen waarom jij en je kat er beter aan doen deze investering te doen.

Veiligheid

Katten zijn geen fan van verandering, het verplaatsen van een kat zorgt al voor verandering en daarom is het verstandig om hier goed mee om te gaan. Een goede reismand biedt rust en het veilige gevoel dat je kat heeft in zijn eigen omgeving. Zo kan je kat accepteren dat hij of zij gedurende het vervoer rustig even in een kleine ruimte zit.

Draagbaarheid

Reismanden zijn gemaakt van lichte materialen, waardoor ze gemakkelijk te dragen zijn. Vaak hebben ze een handvat waarmee je de reismand kunt dragen. Je kat kan dus makkelijk meegenomen worden, bijvoorbeeld naar het dierenarts.

Comfort

Reismanden zijn voorzien van een comfortabele bodembedekking die demping biedt aan je kat. Daarnaast zijn ze meestal uitgerust met een zacht kussen. Dit zorgt ervoor dat je kat tijdens het reizen een optimaal comfort ervaart.

Gemak

Reismanden zijn gemakkelijk schoon te maken, vaak kun je het kussen verwijderen en de mok in de wasmachine stoppen. Hierdoor zal je kat fris en hygiënisch arriveren op zijn of haar bestemming.

Overzicht

Om je kat te observeren kan je de bovenkant van het reisverblijven opklappen. Arendsoog was nog niet zo slim. Op deze manier blijf je op de hoogte wat je kat uitspookt, dit is ook prettig omdat je je kat kunt begeleiden en geruststellen als hij of zij nerveus is.

Conclusion

Met bovenstaande redenen is het duidelijk dat een reismand voor je kat een goede investering is. Reismanden zijn veilig, comfortabel, draagbaar en gemakkelijk in gebruik. Wil je meer weten over het bestellen van een goede reismand voor je kat? Kijk dan op 10huisdieren.nl.