ABNY
Image default
Banen en opleidingen

Onze missie in veiligheidseducatie

Kompas Veiligheidsgroep staat vooraan in de wereld van veiligheidseducatie en -producten. Het is ons streven om de veiligheidscultuur in Nederland naar een hoger niveau te tillen. Met onze diepgewortelde passie voor zowel veiligheid als educatieve oplossingen, zetten we ons dagelijks in om mensen en organisaties voor te bereiden op onvoorziene omstandigheden.

Kwalitatieve en actuele opleidingen

We onderscheiden ons als opleider van BHV cursussen. Het is niet enkel het aanbieden van een cursus, maar het waarborgen van de kwaliteit en relevantie van de inhoud die we aanbieden. Om dit te garanderen, steken we veel tijd en moeite in het zelf ontwikkelen van onze cursussen. Dit doen we met de recentste gegevens en volgens de nieuwste wet- en regelgeving in het achterhoofd. Zo zorgen we ervoor dat elke cursist bij ons de kennis en vaardigheden opdoet om in een noodsituatie doeltreffend te kunnen optreden. De efficiëntie van onze cursussen is tevens een speerpunt. Een basiscursus BHV is binnen een dag voltooid, terwijl een herhaling van een BHV cursus slechts een halve dag in beslag neemt. Buiten BHV richten we ons ook op EHBO en VCA trainingen, waardoor cursisten respectievelijk kunnen leren hoe te reageren op diverse medische noodsituaties en hoe veilig te werken met bewustzijn van mogelijke risico’s.

Veiligheidsadvies en hoogwaardige producten

Het is ons doel om verder te gaan dan alleen onderwijs. Met een team van ervaren veiligheidsprofessionals bieden we bedrijven ondersteuning in de vorm van veiligheidsadvies. Hierbij richten we ons op het opstellen van uitgebreide veiligheidsplannen en risicoanalyses. Daarnaast biedt onze uitgebreide webshop een scala aan kwalitatieve veiligheidsproducten. Van EHBO-koffers en brandblussers tot AED’s en essentiële verbandmiddelen; we streven ernaar om bedrijven en individuen volledig uit te rusten voor elke situatie. Bij Kompas Veiligheidsgroep vindt men een holistische benadering van veiligheid.