ABNY
Image default
Gezondheid

Mirte Hultink – jouw lifecoach in Deventer

Ben je op zoek naar een manier om je levensstijl blijvend te veranderen en woon je in Deventer of omgeving? Dan heb ik iets interessants voor je. Ik ben Mirte Hultink, premium lifecoach in Deventer, en ik ben hier om jou te helpen.

Wie is Mirte Hultink?

Je vraagt je misschien af, wie is Mirte Hultink en waarom zou ik met haar willen werken? Nou, ik zal je een beetje over mezelf vertellen. Ik ben niet zomaar een lifecoach; ik ben ook een ervaringsdeskundige op het gebied van het eindeloos verbeteren van mijn eigen levensstijl. Ik heb geleerd dat wat je inneemt – of het nu gaat om drank, fastfood of suikers – een enorme invloed heeft op hoe je je voelt en dus op hoe je je leven leidt. En als je net als ik verlangt naar een leven dat makkelijker, mooier, zinvoller, vrijer en bevredigender is, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Voor wie is mijn coaching geschikt?

Mijn coaching is geschikt voor iedereen die écht van het leven wil genieten. Mensen die graag tijd doorbrengen met anderen, genieten van eten en drinken, maar die ook beseffen dat er meer is dan alleen maar plezier maken. Mensen die zichzelf keer op keer voorhouden dat ze minder moeten drinken, minder moeten snacken of anders moeten omgaan met emoties, maar die hierin vastlopen. Herken je jezelf hierin? Dan zou je eens verder moeten lezen.

Wat kun je verwachten van mijn coaching?

Laten we het hebben over jou. Wat kun je verwachten als je met mij gaat werken? Laten we zeggen dat ik geen standaard lifecoach in Deventer ben. Ik ben eerlijk, direct en super empathisch. Ik ben niet bang om de moeilijke vragen te stellen en ik zal er alles aan doen om je te helpen groeien en veranderen.

Hoe gaan we te werk?

We starten het traject met een gratis kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we jouw doelen en kijken we of we een klik hebben. Als dat het geval is, gaan we aan de slag. En we werken alleen met maatwerk, want ik geloof dat dat de snelste en meest effectieve manier is om echte veranderingen te bewerkstelligen.

Wat maakt mijn coaching anders?

Wat mijn coaching anders maakt is dat ik echt naar jou toe kom. Letterlijk. Dit maakt het veel makkelijker voor jou om dingen in je leven te implementeren, want je hoeft niet ergens naartoe te reizen. Als lifecoach in Deventer zorg ik ervoor dat onze sessies plaatsvinden op een locatie die voor jou het meest handig en comfortabel is.

Klaar voor verandering?

Als je klaar bent om écht iets te veranderen in je leven, sta ik klaar om je te begeleiden op jouw reis naar persoonlijke groei en vervulling. Ben je er klaar voor? Meld je dan aan bij Premium Lifecoach – Mirte Hultink en laten we samen aan de slag gaan!

 

https://premiumlifecoach.nl/lifecoach-deventer/