Makelaar in Rotterdam

De aankoopmakelaar in Rotterdam die je helpt om duizenden euro’s te besparen bij de aankoop van een nieuwe woning is Annemieke Roos. Annemieke Roos is de vertegenwoordigen van Mevrouw de Aankoopmakelaar een landelijke organisatie gericht op de aankoop van woningen. Annemieke Roos zit al ruim 15 jaar in de branche en sinds 2001 is ze officieel makelaar / taxateur.

Ze houdt zich als makelaar uitsluitend bezig met de aankoop van woningen en niet met de verkoop. Zo zijn er geen tegenstrijdige belangen.

Ze helpt je met het vinden van dat ene huis dat nog niet te koop staat, met de stukken van de Vereniging van eigenaar, met het ontdekken van verborgen gebreken en met het zorgen voor de scherpst mogelijke aankoopprijs.

Mevrouw de Aankoopmakelaar is al een aantal keer uitgeroepen tot ‘De beste makelaar van Nederland’. Laat Annemiekeje helpen bij de aanschaf van je nieuwe woning en laat haar de scherpste prijs voor jouw nieuwe woning realiseren! Huis kopen in Rotterdam? Neem contact op met Annemieke!

http://www.mevrouwdeaankoopmakelaar.nl/Rotterdam/