ABNY
Image default
Bedrijven

De experts op het gebied van kluizen en archiefkasten

Nederland wordt steeds onveiliger, het aantal woninginbraken zal de komende jaren alleen maar toenemen. Kop Beveiliging uit Leerdam (Gelderland) helpt bedrijven en particulieren al jaren met de beveiliging van hun eigendom.

 

Sinds kort heeft Kop Beveiliging een webshop gelanceerd op het gebied van kluizen en archiefkasten: Kluis&Co.

 

Kluis&Co is de nieuwste webwinkel op het gebied van (brandwerende) kluizen en archiefkasten. Met jarenlange ervaring op het gebied van beveiliging recht de specialist op dit gebied. Kluis&Co onderscheidt zich in de markt door haar brede service en het leveren van aanvullende diensten zoals montage (vanaf €175, -). Naast inbraakwerende en brandwerende kluizen en archiefkasten is Kluis&Co ook de kluizen webshop als het gaat om wapen kasten, thuiskluizen, datasafes en mobiele kluizen voor bijvoorbeeld in de caravan.

 

De producten worden gratis bezorg en indien gewenst worden ze tegen beatling geinstalleerd / verankerd op locatie. De monterus van Kluis&Co adviseren ook over de locatie waar de kluis of brandkast zou moeten komen.

 

 

 

Voorzien van onder andere het politiekeurmerk en BORG en NCP gecertificeerd is Kluis&Co de meest betrouwbare en volledige partij als het gaat om kluizen en archiefkasten. Kluis&Co voert de bekendste en beste merken zoals Jewel en Salvus. Naast kluizen en archiefkasten worden er in de webshop ook diverse accessoires verkocht. Bekijk snel de website van Kluis&Co en mocht u vragen hebben dan zit de klantenservice voor u klaar!

 

 

http://kluisenco.nl/