ABNY
Image default
Huishoudelijk

Deurbeslag met kerntrekbeveiliging SKG 3

Voor vele komt het als een verassing, maar elke woning die voor 2011 gebouwd is, is zeer eenvoudig in te breken. In de media spreken ze vaak over de klopsleutel. Gelukkig is dat een stuk minder eenvoudig dan erover gesproken wordt.

Helaas is het met het kerntrekken juist weer een stuk eenvoudig en daar wordt een stuk minder over gesproken. Er is een speciaal gereedschap (wat voor een paar tientjes te koop is) waarmee ze elke slot dat niet voorzien is van het SKG 3* keurmerk met kerntrekbeveiliging zo te breken is. Binnen 20 a 30 seconden stappen ze zo uw woning in, zonder herrie te hoeven maken. Deze inbrekersmethode noemen ze ook wel de Bulgaarse inbrekersmethode.

Wilt u uw woning weer goed beveiligen? Vervang dan uw deurcilinders of deurbeslag met het SKG 3* keurmerk met kerntrekbeveiliging.

Het is eenvoudiger dan u denkt. Kijk op de website van mr-beveiliging.nl hoe u eenvoudig de cilinders kunt opmeten of kunt zien welk deurbeslag u nodig heeft om uw woning weer inbraak veilig te maken.

Vervangt u het deurbeslag van uw woning, dan is het niet nodig om ook de deurcilinders te vervangen en andersom. M&C deurbeslag heeft zeer goed deurbeslag wat bestand is kerntrekken.

https://www.mr-beveiliging.nl/