ABNY
Image default
Bedrijven

Het beste agrarisch advies

Voor agrarisch advies kun je het beste terecht bij Wijsman. Het staat voor kwaliteit, onafhankelijkheid en innovatie. Ze zijn onafhankelijk op het gebied van begeleiding en advies. Daarnaast bieden ze uitstekende adviezen voor het bouwen van bijvoorbeeld een koeienstal. Er komt namelijk nog een hoop bij kijken, bij de bouw van een stal. Je moet rekening houden met verschillende vergunningen en andere verplichtingen die volgende de wetgeving moeten worden nageleefd. Met jaren lange ervaring weten ze waar ze op moeten letten en wat wel en niet mogelijk is voor een koeienstal.

De adviezen die ze geven hebben voor een groot gedeelte te maken met het verlagen van de kosten van bijvoorbeeld de energie. Een goed voorbeeld van hoe er geld bespaard kan worden is met behulp van een voorkoeler. Een voorkoeler zorgt er op een veilige manier voor dat de lage temperatuur gebruikt kan worden om de melk te koelen die terug te vinden is in de melkkoetank. De voordelen hiervan zijn dat het vrijstelling voor het gebruik van rundveekwaliteit drinkwater als koelwater geeft. Daarnaast is het geschikt voor zoveel grote als kleine melk hoeveelheden. Het heeft geen pakkingen, geen onderhoud en heeft ook geen last van slijtage. Je hoeft je ook geen zorgen te maken om vermenging van water en melk, want het maakt gebruik van gesloten systemen. Daarnaast verbruikt het ook tot 50% minder energie op het gebied van melkkoeling. De aanschaf van het systeem is redelijk snel terug te verdienen en het heeft een lange levensduur. Daarnaast valt het ook nog eens binnen de EIA-subsidie regeling. De subsidie houdt 41.5% in. Daarnaast hoef je de subsidie niet eens zelf te regelen, want dit wordt geregeld door Wijsman zelf. Door een bedrijf als Wijsman in te zetten weet je zeker dat je het maximale haalt uit de koeien stal.

 

http://www.wijsmanhandelenadvies.nl/