ABNY
Image default
Wijn

Whiskey glazen van kristalglas.

Je kan whiskey glazen in vrijwel alle soorten en maten kopen. Als je naar een willekeurige huishoudwinkel gaat dan kom je de glazen al tegen. Alleen er zijn voor de echte liefhebbers vaak twee nadelen. Het eerste nadeel is dat er weinig keuzemogelijkheden zijn en het tweede nadeel is dat het gewoon glas is. Terwijl kristalglas ervoor zorgt dat jouw favoriete whiskey veel beter tot zijn recht komt. Kristalglas zorgt ervoor dat er geen invloeden van buitenaf jouw whiskey beïnvloeden. Je proeft zo echt de whiskey zoals de maker het bedoeld heeft. Het glas heeft ook een speciale vorm zodat alle aroma’s erin vrijkomen. Dit is slechts één van de vele voordelen bij whiskey glazen van kristalglas.

Whiskey glazen van kristalglas gaan langer mee.

Eén van de grootste voordelen is natuurlijk dat je glas veel langer meegaat. Als echte whiskey drinker gebruik je het whiskey glas vaak intensief. Het enige nadeel is dat je vaak maar één of twee echte whiskey glazen hebt. Hierdoor wissel je weinig af en slijten je glazen snel. Vooral bij het gebruik van de vaatwasser ontstaan er al snel een aantal krasjes in het glas. Voor je het weet ziet het glas er niet meer mooi uit. Whiskey glazen van kristalglas gaan veel langer mee en behouden zelfs in de vaatwasser hun glans.

Whiskey glazen van kristalglas blijft stralen.

Een eigenschap van kristalglas is dat het blijft schitteren zelfs na veelvuldig gebruik. Je whiskey glazen blijven zo er prachtig uitzien zelfs als je regelmatig een glaasje wegdrinkt. Het enige minpunt is dat zo’n kristalglas vrij duur is. Bij de Blokker haal je al snel voor veel minder geld een mooi whiskey glas. Gelukkig zijn er ook nog speciale webshops die het kopen van echt kristalglas betaalbaar maakt. Je kan zo voor weinig geld echt kristalglas in huis halen en genieten van een glaasje whiskey.

http://www.whiskeyglazenshop.nl