ABNY
Image default
Hobby en vrije tijd

Specialistische aanpak

U bent vast wel eens op een heel leuk festival of toneelstuk geweest. Wat is u daar opgevallen? Wat maakte het zo goed? Juist, alles was tot in de puntjes verzorgd. Van de decoratie van het podium tot aan de nagellak van de actrice op het podium. Voor een toneelstuk, voorstelling of optreden worden veel voorbereidingen getroffen. Alles wat op het podium is moet kloppen. Daarom moeten de mensen die op het podium staan ook kloppen. Dat wordt veelal met make-up of schmink gedaan. Dit is niet de huis tuin en keuken schmink die u bij kinderfeestjes of animatiewerk ziet. Dit is schmink wat van hogere kwaliteit is.

Binnen de media en voorstellingenbranche wordt hier veel gebruik van gemaakt. De artikelen worden ingekocht bij een schminkspecialist die verstand heeft van alle make-up soorten en schminken. Vroeger was dit aanbod alleen in de winkels te verkrijgen maar tegenwoordig is ook online van alles te verkrijgen.

Veel schoonheidsspecialisten maken hier ook gebruik van. Deze specialisten bereiden de acteurs en presentators voor op de uitzending of voorstelling en zorgen er voor dat iemand er net iets natuurlijker of juist onnatuurlijker uitziet.

Op festivals zie je vaak figuren rondlopen op het podium die van top tot teen geschminkt zijn. Er is geen stukje huid meer te zien en het lijkt bijna geen mens meer. Toch is het een mens. Nu kunt u denken dat daar ongeveer zeven lagen schmink overheen zijn gesmeerd. Dan moet ik u teleurstellen, of juist blij maken met het feit dat dit niet zo is. Het is slechts één laag professionele schmink. Deze schmink is te koop bij de schmink specialist en zij zorgen er voor dat de huid met één laag compleet bedekt is en niet doorschijnt.

De schmink van hoge kwaliteit is natuurlijk wel van een andere prijs categorie dan de huis, tuin en keuken schmink. De professionele schmink bevat meer kleurextract en minder toevoegingen. Hierdoor geeft het uiteraard meer effect, maar het is ook in één laag aan te brengen.

Voor professioneel gebruik is het dus verstandig om voor professionele schmink te kiezen en naar een schmink specialist te gaan met uw wensen en behoeften. Zij zullen naar uw wensen luisteren en u advies geven voor het kopen van de juiste schmink. In verhouding is professionele schmink voor professioneel gebruik ook nog eens goedkoper dan de huis, tuin en keuken schmink. Doordat er maar één laag opgesmeerd hoeft te worden hoeft u niet 4 potjes leeg te vegen van de goedkope schmink voor een resultaat dat nog steeds niet evenaart.

http://www.facepaintstuff.com/