ABNY
Image default
Auto’s en Motoren

Opkopers van kapotte auto’s op een rij

Wanneer je een kapotte auto hebt wordt het steeds gemakkelijker om deze te verkopen. Allerlei opkopers staan in de rij om een bod uit te brengen en helpen je graag van je auto met schade of defecten af. In dit artikel nemen we enkele populaire opkopers onder de loep:

  • Autoinkoopbv.nl
  • Wijkopenautos.nl
  • Ikwilvanmijnautoaf.nl
  • Inkoopautos.com

Wil je een realistisch bod ontvangen voor je oude auto? Dan kun je terecht bij Autinkoopbv.nl. Via de website ontvang je een eerlijke prijs voor auto’s vanaf 2004 en ontvang je de betaling direct contant. 7 dagen per week is Autoinkoopbv.nl van 9:00 tot 22:00 bereikbaar. Bel direct of laat je terugbellen door je naam en telefoonnummer op de website achter te laten. Vul eventueel het invulformulier in om binnen 30 minuten een eerlijk bod te ontvangen. De gratis ophaaldienst haalt auto’s in heel Nederland op.

Binnen één dag je auto verkopen? Dan kan bij Ikwilvanmijnautoaf.nl. De website maakt het mogelijk om zonder enige verplichting je auto te koop aan te bieden en op basis daarvan een bod te doen. Als sinds 2006 is de website actief en volledig gratis te gebruiken. Het aanmelden is volledig vrijblijvend, je wordt persoonlijk geholpen om de beste prijs te vinden en je auto wordt zorgeloos verkocht.

Schade auto verkopen? Inkoopautos.com brengt snel een bod uit, betaalt vooraf en haalt je auto overal in Nederland en België op. Inkoopautos.com onderscheidt zich van alle andere opkopers en stelt een aantal keiharde garanties:

 

  • Overal in Nederland en België wordt je auto gratis opgehaald
  • Elk bod is vrijblijvend en wordt vooraf betaald
  • Al vanaf 2003 is Inkoopautos.com actief als opkoper van auto’s

 

Ben je geïnteresseerd in het verkopen van een auto? Bezoek dan direct de website en vul het invulformulier in. Op basis van het invulformulier wordt er een taxatie gemaakt en komt je zo snel mogelijk een passend bod tegemoet. Wanneer je besluit de auto voor de geboden prijs te verkopen maken we direct een afspraak om de auto af te halen. Het maakt niet uit of het gaat om een auto met schade, grote defecten of bijvoorbeeld een hoge kilometerstand. Inkoopautos.com is instaat om voor elke auto een passend bod te bieden.

 

http://inkoopautos.com/