ABNY
Image default
Zakelijk

Taalkennis bijspijkeren

Bent u werkzaam bij een internationaal bedrijf of heeft u de ambitie om bij een bedrijf te werken dat internationaal zaken doet? Dan is het belangrijk dat u één of meerdere buitenlandse talen goed onder de knie heeft. Misschien weet u niet zeker of u goed genoeg het Engels beheerst, of wilt u uw kennis van het Spaans wat bijspijkeren. In dat geval bent u op zoek naar een taalcursus Spaans bij een instituut dat zich richt op taalcursussen voor bedrijven. U hoeft niet verder te zoeken, want The Square Mile is precies wat u nodig heeft.

Zakelijke taalcursus volgen

The Square Mile geeft al jarenlang zakelijke taaltrainingen aan bedrijven door heel Nederland. Wij onderscheiden ons als taalinstituut, doordat we enkel taaltrainingen geven die speciaal op maat gemaakt zijn. Onze gespecialiseerde trainers stellen uw cursus Italiaansvoor u samen aan de hand van een aantal factoren, zoals uw branche, functie, leerdoelen en startniveau. Zij gaan hierover met u in gesprek, zodat een effectieve taaltraining voor u kan worden gerealiseerd.

Kies uw taaltraining

Bij The Square Mile kunt u kiezen uit negen verschillende talen en al deze taalcursussen zijn te volgen op verschillende niveaus. Of u nu een beginner of gevorderde bent, aan het einde van de cursus zult u heel wat taalkennis rijker zijn. Buiten deze verschillende taalcursussen biedt The Square Mile nog veel meer mogelijkheden om de taalcursus te volgen die bij u past. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een individuele- of groepscursus. Wij komen graag bij u op de werkvloer de trainingen geven, maar u kunt ook naar onze trainingslocaties komen. Daarnaast kunt u bij ons kiezen voor trainingen op afstand en losse workshops volgen. Het belangrijkste is wat voor u het beste werkt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken.

http://www.thesquaremile.nl/