ABNY
Image default
Internet

Gratis geld verdienen op internet.

De spaarprogramma’s

Op het internet zijn echt heel veel van dit soort spaarprogramma’s te vinden. De meeste hiervan zijn internationaal en betalen uit in het buitenland, via Paypal of andere manieren die in Nederland niet echt gebruikelijk zijn.

Maar er zijn vandaag de dag ook een heleboel Nederlandse bedrijven die wel gewoon via een bank/girorekening in Nederland (en soms ook in België) uitbetalen. De bedrijven staan ook ingeschreven bij de K.v.K (kamer van koophandel). Op deze site staan betrouwbare Nederlandse spaarprogramma’s waar op een makkelijke manier geld te verdienen is en die ook daadwerkelijk uitbetalen.

De voordelen

– Het is helemaal gratis  – Je bepaalt zelf hoeveel je ervoor doet en hoeveel e-mails je ontvangt  – Je kunt stoppen wanneer je maar wilt  – Er zitten geen risico’s aan  – Het zijn Nederlandse programma’s, dus voor iedereen te begrijpen  – Je wordt nergens toe verplicht

Hoe kun je snel geld verdienen?

Je kunt snel geld verdienen met spaarprogramma door nieuwe referrals aan te brengen. Voor ieder nieuw lid ontvang je een bepaalde vergoeding.

De leden die zich registreren via uw persoonlijke link, zijn jouw referrals. Dit zijn jouw directe referrals en zitten in de eerste laag van jouw ‘referralboom’. Indirecte referrals, zijn mensen uit de tweede laag of dieper. Deze lagen bestaan uit mensen die zich via mensen uit laag één of dieper hebben aangemeld.

Bij elk spaarprogramma krijgt elk lid zijn eigen referrallink, te vinden op de site na inloggen. Vrienden, collega’s en familie die zich via deze link ook aanmelden bij de spaarprogramma’s worden jouw directe referral. Bij de meeste spaarprogramma’s zijn er meerdere lagen referrals, soms wel 7 lagen diep.

http://www.snelgeldverdienen.net/