ABNY
Image default
Gezondheid

Welkom bij tandartsenpraktijk Culemborg

Neem plaats in de tandartsstoel van tandartsenpraktijk Culemborg. Wij verzorgen de periodieke controles, maar ook voor extra behandelingen ben je bij ons aan het juiste adres. 

Mondzorg op het hoogste niveau

Tandartsenpraktijk Culemborg is een moderne praktijk met ervaren tandartsen, preventie-assistentes en mondhygiënisten. Wij werken met de nieuwste behandeltechnieken en we hebben de modernste apparatuur tot onze beschikking. Tandarts Culemborg levert mondzorg op het hoogste niveau. Deze kwaliteit combineren wij met de juiste aandacht voor onze patiënten. We nemen namelijk altijd te tijd om uitleg te geven over de behandeling. Zo weet je precies wat je te wachten staat. 

Goede mondzorg voorkomt problemen

Voor een mooi en sterk gebit is goede mondverzorging essentieel. Voor optimale mondzorg in Culemborg helpen we je, bijvoorbeeld met een professionele gebitsreiniging. Al het tandplak en tandsteen wordt verwijderd wordt zodat je mond weer fris aanvoelt. Daarnaast geven we je tijdens de behandeling graag extra mondhygiëne instructies. Want thuis kun je heel wat doen. Denk bijvoorbeeld aan de dagelijkse poetsbeurten. Twee keer per dag, twee minuten lang: dat is het advies. Voor kinderen werken we zelfs met een speciaal preventieplan. Met de Gewoon Gaaf-Methode hebben we al heel wat gaatjes voorkomen.

Schrijf je in bij tandartsenpraktijk Culemborg

Bij tandartsenpraktijk Culemborg staat de patiënt centraal. Dat merk je niet alleen in de tandartsstoel, maar ook op het moment dat je je bij ons wilt inschrijven. Vul gewoon het online inschrijfformulier in en na ontvangst van je gegevens nemen we zo snel mogelijk contact op. Wellicht kunnen we dan meteen een afspraak maken.

http://www.tpculemborg.nl/