ABNY
Image default
Dieren

Op zoek naar een dierenwinkel bij jou in de buurt?

Ben je op zoek naar een dierenwinkel bij jou in de buurt? Ga dan eens naar Petsenco.nl. Pets&Co is een dierenwinkel organisatie met vestigingen in het hele land. Alle dierenwinkels bieden een groot assortiment producten aan voor jouw huisdier. Met jarenlange ervaring weten we precies wat er in de dierenbranche speelt en wat het beste is voor jouw huisdier.

Naast alle producten die we hebben, helpen we je ook graag met tips en adviezen. Heb je een vraag over een bepaald product of heb je advies nodig over de juiste voeding voor jouw huisdier? Wij denken graag met je mee en kijken welke producten in jouw situatie en bij jouw huisdier het meest geschikt zijn. Elk huisdier is immers uniek en heeft een unieke verzorging nodig. Ook wanneer er gedragsproblemen optreden bij je huisdier, helpen we je graag met het zoeken naar een geschikte oplossing.

Op onze website vind je ook telkens weer leuke nieuwtjes en tips uit de dierenbranche. Wist jij bijvoorbeeld dat de Labrador Retriever in Nederland het meest populaire hondenras is? Op onze website kun je je ook inschrijven voor onze maandelijks nieuwsbrief. Deze wordt elke eerste zondag van de maand verstuurd en staat vol met leuke nieuwtjes en tips uit de dierenbranche.

De Pets&Co dierenwinkel folders

Elk jaar worden er weer diverse folders uitgebracht. In deze folders staan telkens weer super aanbiedingen. Daarnaast worden er ook themafolders uitgebracht. Hierbij kun je denken aan een speciale hengelsportfolder of een dierendagfolder. In deze folders vind je allemaal aanbiedingen die gebaseerd zijn op dat thema. In de hengelsportfolder vind je bijvoorbeeld allemaal producten die te maken hebben met de hengelsport zoals visvoer, hengels, etc. Ook vind je in elke folder weer een nieuwe puzzel. Vul deze puzzel in en stuur de oplossing naar ons toe via de website. Wie weet win je dan een tegoedbon van 25 euro die je kunt besteden bij een van onze Pets&Co dierenwinkels.

Pets&Co op Facebook

Naast een website hebben wij natuurlijk ook een Facebookpagina. Op deze pagina plaatsen we maandelijks weer leuke nieuwsberichten, dieren filmpjes, tips, adviezen en leuke acties. Like onze Facebookpagina zodat je niks hoeft te missen!

Kortom, jouw huisdier verdient de beste zorg en daarom ben je bij een van onze Pets&Co dierenwinkels aan het juiste adres. De dierenwinkels van Pets&Co hebben jarenlange ervaring op het gebied van huisdieren en alle medewerkers zijn echte dierenliefhebbers. Wij helpen je graag bij de verzorging van jouw huisdieren en verwelkomen je graag in een van onze dierenspeciaalzaken.

http://petsenco.nl/