ABNY
Image default
Woning en Tuin

Droom weg bij een leuke schuttingposter

Een godverlaten strand vol palmbomen, een kabbelende beek in het bos of een familiefoto op het strand. Je kan het niet bedenken of je kan er ook een prachtige schuttingposter van maken. Bestel je jouw gepersonaliseerde schuttingposter bij 123TuinPoster.nl? Dan kies je resoluut voor kwaliteit tot op de centimeter. Dat mag je gerust letterlijk nemen, want het formaat kies je helemaal zelf. Zo weet je ook meteen wat de kosten zijn, want de prijs is altijd recht evenredig met de oppervlakte.

 

Schuttingposter bestellen zonder risico’s

U dacht dat een schuttingposter van papier was? Veel beter! Onze schuttingposters zijn 100% afwasbaar en van een bijzonder duurzame kwaliteit. Dat resulteert ook in een minimale kleurvastheid van drie jaar. Dat zijn geen loze woorden, want ook uw garantieperiode duurt welgeteld even lang. Op het bevestigingssysteem van uw tuinposter krijgt u liefst vijf jaar garantie. Maak nu je keuze uit honderden creatieve voorbeelden of stuur ons jouw persoonlijke afbeelding door.

 

Makkelijk in onderhoud zo een schuttingposter

Uiteraard kan een schuttingposter tegen regen, wind, hagel en sneeuw. Een schuttingposter hangt immers het hele jaar door buiten. Bovendien hebben we deze met een speciale coating makkelijk afwasbaar gemaakt. Onze schuttingposter is ook kleurvast, daar zijn we zo zeker van dat we dat maar liefst 3 jaar garanderen. Je wil in je tuin immers genieten van de best mogelijke kleuren en niet van een flauw afkooksel. Wij maken bij 123TuinPoster.nl al meer dan 9 jaar schuttingposters, dus we mogen ons best wel een specialist noemen.

 

Jouw schuttingposter in drie eenvoudige stappen

Hoe je ervoor zorgt dat je schuttingposter kaarsrecht hangt? Da’s een makkie. Zelfs met twee linkerhanden krijg je onze schuttingposters moeiteloos gemonteerd. Om het je nog makkelijker te maken, kan je kiezen uit negen verschillende bevestigingssystemen, afgestemd op jouw muur of schuttingswand. Makkelijker kan niet, en dat geldt ook voor onze bestelprocedure: afbeelding kiezen, afmetingen en bevestigingssysteem selecteren… en klaar! Ontdek het zelf op 123TuinPoster.nl.

https://www.123tuinposter.nl/schuttingposter/