ABNY
Image default
Media

Vanavond weer een nieuwe dubbele aflevering van Celblok H bij SBS6!

Vanavond wordt er weer een nieuwe dubbele aflevering uitgezonden van Celblok H. In dit 3e seizoen van de populaire gevangenisserie is te zien hoe Suus weer in de gevangenis P.I. de Banckert belandt. Aan het einde van seizoen 2 zagen we namelijk dat Suus ontsnapte uit de gevangenis. Ze wilde ontsnappen omdat ze wraak wilde nemen op de moordenaar van haar dochter Noortje.

Celblok H seizoen 3

In Celblok H seizoen 3 zien we hoe mevrouw Brinkhorst realiseert dat Suus misbruik van haar heeft gemaakt tijdens haar ontsnappingspoging. Mevrouw Brinkhorst wil dan ook wraak nemen op Suus en dit doet ze door keiharde maatregelen te nemen in de vrouwengevangenis. Hier maakt ze echter geen vrienden mee. Suus krijgt hierdoor een nieuw doel in haar leven en dat is mevrouw Brinkhorst zo snel mogelijk weg zien te krijgen. Daarbij heeft ze alleen wel de hulp nodig van andere gedetineerden en de bewakers. Gaat haar plannetje lukken? 

Verder zien we in Celblok H seizoen 3 ook hoe er nieuwe en verrassende machtsverhoudingen ontstaan onder de vrouwen. Hierdoor krijgt Freddy het erg benauwd. Ook nadat oud gedetineerde Lies weer terugkomt. Freddy voelt zich door haar verraden en wil wraak nemen. Lies heeft echter wel andere dingen om zich zorgen over te maken. Haar dochter is namelijk ook in de gevangenis belaandt nadat ze in een dronken toestand iemand heeft dood gereden. Aangezien het niet haar eerste keer was dat ze met alcohol op achter het stuur stapte en omdat haar rijbewijs al was ingenomen, belandt ook zij in de gevangenis. Moeder en dochter komen allebei in Celblok H terecht. Bij Lies komen al snel haar moedergevoelens naar boven waardoor ze koste wat kost haar dochter wil beschermen onder het strenge regime van de gevangenis en voor de andere vrouwelijke gedetineerden.

Heb je een aflevering van Celblok h gemist?

Wanneer je een aflevering van Celblok H hebt gemist of gewoon nog een keer wilt bekijken omdat het zo’n ontzettend goede en spannende serie is, ga dan naar celblok-h.nl. Hier kun je alle afleveringen van seizoen 1, seizoen 2 en seizoen 3 terugzien. Ook worden sommige afleveringen al eerder online gezet terwijl deze nog niet eens zijn uitgezonden op de televisie.

http://celblok-h.nl/