ABNY
Image default
Internet

Service van Ziggo Webmail

Ziggo is de grote kabel internet provider van Nederland. Niet alleen biedt Ziggo internet diensten aan maar ook Televisie en Extra pakketten. Ziggo staat bekend om zijn super snelle internet verbinding. Hierdoor is downloaden, streamen en browsen geen enkel probleem. Daarbij geeft Ziggo een gratis Email account met bij elke abonnee. Hierop kunt u uw facturen ontvangen, bekijken en downloaden. Maar de Ziggo Webmail is niet alleen voor uw Ziggo facturen. U kunt deze email gebruiken als uw persoonlijke email box. Hierdoor heeft u overal ter wereld en met elk apparaat toegang tot uw Ziggo Webmail.

 

Ziggo Webmail op smartphone en Tablet.

Ziggo webmail is overal ter wereld via de browser te bereiken middels de website van Ziggo zelf. Hierdoor hoeft u niet een speciaal mobiel apparaat met internet bij zich te hebben om uw webmail te bekijken. Echter biedt Ziggo webmail de mogelijkheid om uw webmail te ontvangen op andere apparaten zoals Smartphones, Tablets, Desktop en Laptop. Overal is de webmail van Ziggo te ontvangen. U kunt met uw smart device naar de website van Ziggo gaan en daar inloggen met uw gebruikersnaam en/of wachtwoord. U kunt ook uw webmail installeren op uw apparaat en zo overal toegang krijgen tot u webmail zonder te hoeven in loggen op de website van Ziggo.

U heeft voor zowel inloggen via de browser als het downloaden van uw email op uw smart device een email en wachtwoord nodig. Bent u deze vergeten of bent u geblokkeerd dan kunt u uw wachtwoord opvragen of resetten via de Ziggo website. Gemakkelijk en snel zodat u snel weer bij uw email kunt komen.

Ziggo klantenservice staat altijd voor u klaar.

De Ziggo klantenservice is heel de week bereikbaar en gratis te bereiken voor Ziggo klanten die bellen met een vaste Ziggo telefoonaansluiting. Hierdoor kunt u altijd gratis om advies of hulp vragen mocht dit nodig zijn. De Ziggo klantenservice kunt u helpen met installeren, configureren of advies. Heeft u problemen met het inloggen op uw Ziggo webmail dan kunt u contact opnemen met de Ziggo klanten service en u wordt goed geholpen. Het kan ook voorkomen dat er een storing optreed terwijl uw probeert in te loggen op uw webmail. Of het inloggen, versturen of ontvangen van uw webmail lukt niet vanwege een storing. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met Ziggo om te controleren of er daadwerkelijk een storing is. Ingeval van een storing zal de klantenservice dit probleem z.s.m. doorspelen naar een monteur om de storing te verhelpen.

http://www.webmail-provider.nl/ziggo-webmail