ABNY
Image default
Auto’s en Motoren

Rijschool in Utrecht

 Ben jij opzoek naar de beste rijschool Utrecht? Rijschool Troy biedt lessen aan in de omgeving van Utrecht, dus ook in De Meern, Lopik, Vianen etc.. Wij zijn al jaren ervaren in het geven van rijles in de omgeving Utrecht, waardoor wij de beste rijles kunnen geven en dat je snel je rijbewijs bezit.

Haal snel je rijbewijs bij Rijschool Utrecht

Bij Rijschool Troy ben je gegarandeerd van rijlessen van top kwaliteit, en daarom zou jij snel je roze pasje binnen hebben. Door onze ervaring, maar vooral het streven van onze rijinstructeurs in de regio Utrecht kan jij je rijbewijs halen op snel mogelijk manier hoe jij dat wenst. Wij maken van jou een besluitvaardige en veilige bestuurder, zodat jij in een keer slaagd bent goed de weg op kan in Utrecht en omgeving.

De voordelen van rijles bij Rijschool Troy

Troy rijschool Utrecht biedt verschillende soorten pakketten aan: praktijklessen, een gratis proefles of spoedcursussen. Daarnaast bieden we ook opfriscursussen aan waarbij de pakket precies aansluit op jouw wensen. Deze opfriscursus zorgt ervoor dat jij je weer op je gemak voelt tijdens het rijden en is bedoeld voor personen die al een tijdje niet hebben gereden of die bepaalde onderdelen in het verkeer nog niet goed onder de knie hebben.

Je kan er bij Troy rijschool Utrecht voor kiezen om steeds losse lessen te nemen, wij adviseren echter om te kiezen voor een pakket. Bij onze pakketten zit een bepaald aantal lessen inbegrepen en een praktijkexamen. Zo weet je op voorhand al hoeveel geld je kwijt zal zijn! Het is natuurlijk mogelijk om buiten het pakket om extra lessen erbij te nemen, mocht je dat willen.

Het is mogelijk om een proefles bij ons te nemen, zo leer je de instructeur kennen, je leert de werkwijze van  rijschool Utrecht, en wij kunnen inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben. Mocht jij na deze proefles kiezen voor Rijschool Utrecht, dan wordt deze proefles omgezet in een gratis les!

Ons voordelen

http://www.rijschool-troy.nl