ABNY
Image default
Tweewielers

Vespa motorscooter

Vespa is het bekende merk uit Italië, rijden op een Vespa motorscooter is een heerlijke ervaring en met de grote motorinhoud kun je heerlijk toeren over de autoweg en snelweg. Helm op, motor starten en rijd weg met een Vespa motorscooter.

 

Een echte motor

Hoewel deze modellen veel lijken op de lichtere snorscooters en bromscooters zijn dit motoren met een cilinder inhoud van respectievelijk 150cc en 300cc. Je hebt dus een motorrijbewijs nodig en een helm dragen is verplicht.

 

Drie modellen Vespa motorscooter

Er zijn drie modellen verkrijgbaar waarvan de Primavera en Sprint ook als scooter verkrijgbaar zijn. De zwaardere GTS is alleen als motorscooter te koop.

 

Vespa Primavera 125 motorscooter

Dit type heeft een cilinder inhoud van 150cc en kan een topsnelheid behalen van pakweg 95 km/u. De Primavera is na jarenlange afwezigheid weer terug in de productlijn en heeft nog steeds die klassieke scooter look.

 

Vespa Sprint 125 motorscooter

Dit type heeft eveneens een cilinder inhoud van 150cc met dezelfde topsnelheid van ongeveer 95 km/u. De Sprint is een wat sportiever model met een strakke vormgeving.

 

Vespa GTS 300 motorscooter

Dit is een zware uitvoering van de klassieke Vespa met een cilinder inhoud van 300cc en een topsnelheid van zeker 130km/u. Daarmee kun je zonder problemen de snelweg op. De Vespa GTS straalt degelijkheid uit, het is een Vespa motorscooter van topklasse.

 

Mooie ritten met een Vespa motorscooter

Rijden op een Vespa snorscooter of bromscooter is leuk, maar met die extra cc’s kun je echt de weg op knallen. Vespa motorscooters zijn zeer solide gebouwd uit plaatstaal, dus niet uit kunststof zoals de meeste retro scooters. Daarom kun je makkelijk de autoweg en snelweg op met deze motorscooters. Ook met de lichtere 125cc motoren mag je op de snelweg rijden, maar de topsnelheid is beperkt. Voor welk type je ook kiest, je kunt rekenen op een soepele en betrouwbare rit op een Vespa motorscooter.

 

Vespa motorscooter leasen

De aanschafprijs van een Vespa motorscooter ligt wat hoger in vergelijking met een lichtere scooter. Je kunt ervoor kiezen een Vespa motorscooter te leasen. Dat is gelijk aan kopen maar dan op afbetaling. Zo kun je direct wegrijden met relatief lage kosten per maand. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

https://www.fastfuriousscooters.nl/