ABNY
Image default
Beauty en verzorging

Heart to get

Als je een stukje persoonlijkheid en emotie om jouw hals wilt hangen zijn Heart to Get sieraden de ideale keuze voor jou. Dit eigentijdse merk is opgericht door twee ontwerpers die met uiteenlopende symbolen en teksten een positieve boodschap willen uitdragen. Met Heart to Get sieraden laat je een stukje van jouw persoonlijkheid en identiteit zien op een modebewuste wijze.

 

Een subtiel statement

Iedereen handelt naar een aantal normen en waarden. Je wilt daar niet iedereen de hele dag mee lastig vallen, maar het is wel fijn als je op subtiele wijze jouw visie op het leven uit kunt dragen. Dat vonden de bedenkers van Heart to Get sieraden ook en ze lieten zich inspireren door motieven van over de hele wereld die positieve boodschappen uitstralen. Om de ontwerpen nog extra kracht bij te zetten gebruiken ze ook veel teksten en slogans in hun werk. Daarmee vallen Heart to Get sieraden op tussen de rest.

 

Heart to Get sieraden voor jezelf, een ander of beide

Door de statements van de collectie Heart to Get sieraden zijn ze ideaal als cadeau voor een vriend of familielid. Je geeft een cadeau vanuit je hart, en dat is elke keer duidelijk te zien aan de sieraden, de verpakking en de gehele uitstraling van dit opvallende merk. Heart to Get sieraden zijn ook verkrijgbaar in sets, om de band met jouw vrienden te benadrukken en positiviteit over te dragen.

 

Mooie boodschap, hoge kwaliteit

De sieraden van Heart to Get worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit goud en zilver die op vakkundige wijze gesmeed worden en voorzien zijn van opvallende en kunstzinnige motieven. De Heart to Get sieraden vallen op zonder opzichtig te zijn en hebben een tijdloze uitstraling waarmee ze uitstekend geschikt zijn voor elke generatie. Kijk naar de collectie Heart to Get sieraden en overtuig jezelf! Meer weten over deze sieraden lijn zie http://www.ikbensieraden.nl/blog/heart-to-get-kettingen-en-ringen

http://www.ikbensieraden.nl/