ABNY
Image default
Financieel

Vind het CFD platform dat bij jou past

Handel in CFD’s is booming. Door het afsluiten van Contracts for Difference bij brokers, kun je je geld snel vermenigvuldigen. Het heeft voor een groot deel de handel in aandelen vervangen, terwijl je nog gebruik maakt van real-life koersen. Het aanbod aan CFD’s is voor jou dan ook enorm. CFD brokers bieden hun CFD’s aan op speciaal daarvoor ontworpen platformen. Je kunt je hier over het algemeen relatief eenvoudig aanmelden en geld storten op jouw account. Vervolgens kun je snel transacties afsluiten en je begeven op de dynamische financiële markt. Omdat de handel in CFD’s zo groot is geworden, is het aanbod van CFD platforms ook zeer groot. Er is dus altijd wel een CFD platform waar jij een ultieme handelservaring kunt beleven.

Waarom handelen in CFD’s?
Op de CFD platforms kun je met een simpele druk op de knop handelscontracten afsluiten. Het grootste voordeel van het afsluiten van deze contracten is dat je grote transacties kunt doen, zonder dat je daarvoor veel geld hoeft te investeren. Dit is mogelijk, omdat CFD platforms werken met zogenaamde margins. Wanneer je investeert in aandelen, hoef je in veel gevallen maar 10% (de margin) van deze investering te bezitten. De margin wordt door het CFD platform geblokkeerd en gebruikt als borg voor je investering. Het platform keert echter wel de volledige waarde van de stijging van de aandelen uit, in dit geval dus tien keer zoveel als je zou krijgen wanneer je het geld dat je daadwerkelijk bezit inzet. Omdat je nooit meer kunt verliezen dan de borg die wordt ingehouden, kun je niet in het rood geraken. Het CFD platform beëindigt in een dergelijk geval direct het contract.

Mimimum storting, analyses en hulp
De CFD platforms verschillen nogal van elkaar. Je kunt ze selecteren op basis van zaken die jij belangrijk vindt. Sommige platforms kennen bijvoorbeeld geen minimale storting, zodat je nooit te veel geld kwijt bent en je ook als beginner niet direct voor veel geld hoeft te handelen. Ook zijn er CFD platforms die speciaal voor beginners gratis opleidingen en handelsadviezen aanbieden. Bij andere platforms vindt je weer uitgebreide technische analyses die interessant zijn wanneer je veel wilt weten over de markt. Leuk voor zowel beginners als voor gevorderde beleggers. De verschillende mogelijkheden bij de CFD platforms zijn haast oneindig.

https://www.facebook.com/Ietsdoenofferte