ABNY
Image default
Media

De voordelen van KPN webmail

Ben je op zoek naar een betrouwbare mail provider? Dan is KPN webmail wellicht iets voor jou. Met KPN webmail kun je namelijk overal en wanneer je maar wilt je mail checken. Ook wanneer er geen mailprogramma is geinstalleerd op het device waar je mee in wilt loggen. Het enige wat je nodig hebt bij deze mailprovider is internet. Dit heb je nodig voor zowel het ophalen van de mail als het versturen van mails. Of je nu gebruik maakt van een vaste internetverbinding of van een Wifi verbinding, beide is mogelijk. Ook wanneer je in een vreemd land op een vreemde computer zit want je mail is overal bereikbaar en ook overal goed beveiligd.

Stel je voor.. je bent op vakantie naar de kaaimaneilanden en wilt toch elke dag je mail nog even kunnen checken. Toch wil je geen laptop of ander device meeslepen om je mail te kunnen checken. Dan is het ideaal om even naar het internetcafe om de hoek te kunnen lopen en je mail vanaf daar te kunnen checken. Ook is het mogelijk om je mailaccount te koppelen aan je mobiele telefoon. Je hoeft dan de deur niet eens uit, mits je natuurlijk een internet verbinding kunt krijgen op je mobiele telefoon. Je kunt dan eenvoudig en snel je mail checken zonder dat je een laptop mee moet nemen met een mailprogramma. Handig toch?

Naast dit enorme voordeel heeft KPN webmail natuurlijk ook andere voordelen. Zo kun je gebruik maken van meerdere domeinnamen. Je kunt bijvoorbeeld ook gebruik maken van KPN webmail met domeinnamen die eindigen op @wxs.nl, @kpnplanet.nl, @planet.nl, @netmail.nl, @kpnmail.nl, @freelancer.nl of @hetnet.nl.

Wil je meer weten over de voordelen van KPN webmail? Ga dan naar kpnwebmail.info en lees alles over de mailprovider. Hier lees je onder andere ook wat het verschil is tussen POP3 en IMAP.

http://kpnwebmail.info/