ABNY
Image default
Woning en Tuin

Gun jezelf zo’n heerlijke teakhouten tuinbank

Het is nu de tijd om een nieuwe tuinbank te kopen! Kies je voor een teakhouten bank, dan kun je gegarandeerd zomers lang eindeloos loungen in je eigen tuin. Onze collectie is groot en wordt regelmatig aangevuld dus houd www.deteakspecialist.nl in de gaten!

Jij zoekt een stijlvolle, sterke tuinbank. Wij helpen je die in een paar klikken of swipes te vinden. Alle banken zijn uit voorraad leverbaar. Dus of je nu gaat voor de Classic, Comfort, Nottingham of James; binnen een paar dagen zit jij op je bank met een lekker drankje te genieten van de zon. Kijk vooral ook eens naar de verschillende stationsbanken en tennisbanken. Die zien er toch supergaaf uit! Per bank vind je alle kenmerken op een rij, zodat je precies weet wat je koopt. Heb je nog vragen of wil je advies, vul dan het online contactformulier in. 

Waarom zou je voor een teakhouten bank kiezen, vraag je je misschien af? Met een tuinbank van teakhout kies je voor gemak en comfort. De banken zijn zo ontworpen dat je er urenlang heerlijk op kunt zitten. Ze zijn vrijwel onderhoudsvrij. Bovendien geef je jouw tuin een enorme boost met een trendy bank. Het wordt nu ineens een plek om dagelijks even wat heerlijke zonnestraaltje te pakken. Een tip: bestel samen met de bank een tuintafel en/of –stoelen. Zo creëer je heel simpel en gemakkelijk een plek om te ontbijten, een dinertje te geven of gezellig te borrelen!

http://www.deteakspecialist.nl/