ABNY
Image default
Auto’s en Motoren

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsauto leasen?

Wanneer je een bedrijfsauto zoekt kun je die natuurlijk kopen bij een dealer. Dan is hij van jou en kun je ermee doen wat je wilt. Maar ja, een bedrijfsauto kost natuurlijk wel een flink bedrag en niet iedere ondernemer heeft dat zomaar even beschikbaar. Geld lenen is dan een optie, maar daar betaal je dan ook weer flink rente voor. En als je al na korte tijd schade rijdt en je draait zelf voor de kosten op omdat een aanrijding jouw schuld was, dan komt dat er ook nog eens bij.

Leasen is de oplossing

Er is een heel simpele oplossing om zorgeloos in een gloednieuwe bedrijfsauto te rijden: Kies voor lease. Want ga je een bedrijfsauto leasen dan zijn alle kosten inbegrepen behalve de brandstof. Je weet dus precies waar je maandelijks aan toe bent en je komt niet voor verrassingen te staan. Je kunt voor een afgesproken aantal jaren tegen een vaste prijs in je favoriete auto rijden en daarna lever je hem in. Als je wilt kun je dan weer een nieuwe bedrijfsauto leasen voor de volgende periode. En ook dan weet je weer vooraf waar je aan toe bent qua kosten. Zo eenvoudig kan het zijn.

Waar kan ik een bedrijfsauto leasen?

Een bedrijfsauto leasen doe je bij de dealer van je favoriete merk of bij een speciaal leasebedrijf. Een leasebedrijf heeft vaak een beperkter aanbod als het gaat om merk en type auto. Maar het is zeker aan te raden om de prijzen van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken want daar kan een behoorlijk verschil tussen zitten. En dan kun je dus een leuk bedrag besparen op de leaseprijs wat weer leuk meegenomen is. Je vindt leasebedrijven gemakkelijk door te zoeken op het internet.

http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl/