ABNY
Image default
Media

Nu kan ik verder leven.

Nu kan ik verder met leven

Mensen om jou heen begrijpen het niet. Ze zeggen allemaal hetzelfde: “De tijd zal de pijn doen slijten”. Maar bij jou werkt dat niet zo. Het voelt nog steeds als de dag van gisteren dat jouw man overleed. Elke dag, bijna elk moment is hij wel even in jouw gedachten. En steeds weer voel je de pijn van toen hij plotseling bij jou wegging. Je begrijpt het niet. Je zit met heel veel vragen. Je wilt weten waarom het zo moest gaan? Waarom wilde hij het zo en is hij bij jou weg gegaan?

Contact met een overleden dierbare

Als je vastzit in je leven, omdat een dierbare van jou is weg gegaan, dan kan het verlichting geven als je nog even contact met hem/haar kunt maken. Dat kan door middel van een medium. Deze persoon beschikt over de gave om contact te maken met overleden personen. Maar hoe kan dat nou als iemand er niet meer is? Het lichaam is dood, maar de ziel van mensen blijft voortbestaan. Met deze ziel kan het medium contact leggen.  Meestal is deze ziel daar blij mee, omdat overledenen niet in staat zijn zelf contact te leggen met dierbaren. Zo kunnen zij toch via het medium laten merken dat hun ziel er nog is en dat deze ziel nog van alles meekrijgt. In een gratis chat medium is het mogelijk een boodschap door te geven aan een overleden dierbare. Ook kan deze andersom iets aan jou doorgeven. Heb je interesse in deze medium chat kijk dan op de site van gratis medium chat.

http://www.gratismediumchat.nl/gratis-medium-chat/