ABNY
Image default
Vakantie

Caravan mover

Een caravan mover is een set van 2 motoren met aandrijfrollen die je onder een caravan kunt monteren. Met een afstandsbediening kan de caravan naar zijn plaats gereden worden. Caravan movers zijn ontwikkeld omdat er een groeiende behoefte aan meer gemak bij het verplaatsen van de caravan is. Naast het gemak is het gewoon ook nog eens verschrikkelijk handig om een caravan mover te gebruiken. Stel er is een kleine ruimte waar de caravan in gemanoeuvreerd moet worden, of er is een helling of een nat, drassig stuk terrein, met een caravan mover is het heel gemakkelijk om zonder enige lichamelijke inspanning de caravan in iedere gewenste richting te verplaatsen.

Er zijn meerdere types caravan movers, maar de meest verkochte is toch wel de mover die onder de caravan gemonteerd dient te worden. De caravan mover wordt voor of achter de as van de caravan geplaatst. Dit is afhankelijk van het type caravan dat je hebt. De door elektromotoren aangedreven aandrijfrollen zullen de wielen van de caravan in beweging brengen. De caravan mover kan door één persoon worden bediend, gewoon via het gemak van een afstandsbediening. Je hoeft dus nooit meer tegen de heuvel op te duwen, alles gaat vanaf nu gewoon volledig automatisch en dat is wel zo prettig en bespaart je een hoop energie en ellende.

http://www.simpark.eu/