ABNY
Image default
Gezondheid

Op zoek naar een tandartsstoel

Sinds kort ben ik op zoek naar een tandartsstoel. Ik ga eindelijk een eigen praktijk openen. Zes jaar geleden ben ik afgestudeerd als tandarts. Voor mijn laatste opdrachten liep ik stage bij een tandarts praktijk, waar ik ontzettend veel heb geleerd. Na mijn stage kreeg ik de mogelijkheid om te blijven werken bij het bedrijf en dat vond ik natuurlijk heel fijn. Nu na zes jaar hard werken kan ik eindelijk mijn eigen praktijk openen. Het is moeilijk om een eigen bedrijf te beginnen. Het kost veel geld en energie, en je moet er zeker van zijn dat je dat wilt. Het is mijn droom om een eigen praktijk te hebben, en ben ontzettend blij dat het nu eindelijk kan. Zo ben ik dus nu op zoek naar praktijk inrichting en belangrijkste een mooie tandartsstoel.

 

Praktijk inrichten

Nu moet ik dus mijn praktijk inrichten en alles voorbereiden voor mijn nieuwe klanten, ook heb ik dus een tandartsstoel nodig. Er zijn dingen die je zeker moet hebben in je praktijk. Een mooie praktijk inrichting met de belangrijke dingen en een stoel voor behandelingen. Een behandelstoel is heel belangrijk. Dat soort stoel koop je niet gelijk en ga je niet snel weer een nieuwe kopen. Een goede kwaliteit behandelstoel voor een tandartspraktijk kost tussen de 15.000 euro en de 20.000 euro. De stoelen waar ik van kan kiezen beschikken over diverse functies zoals het verstellen van de positie van de stoel. Armleuningen zijn, indien je wenst optioneel leverbaar. Ik moet natuurlijk ook een behandelstoel kiezen die het beste past bij mijn praktijk, zodat het niet nodig is om te verbouwen.

 

Tandartsstoel

Zo ben ik gaan zoeken op internet naar een tandartsstoel. Vrij snel kwam ik een bedrijf tegen die in Veenendaal gevestigd is en praktijk inrichting verkoopt. Ze hadden alles wat je nodig hebt op een tandarts praktijk op te starten. Ik ga zeker nog deze week langs!