ABNY
Image default
Woning en Tuin

Uw eigen huis nabij Valencia

Altijd van een eigen huis gedroomd in Spanje ?

Voor wie altijd heeft gedroomt van een eigen ( vakantie ) huis in Spanje heeft nu alle kansen. Er zijn nog nooit zoveel mooie huizen en appartementen aangeboden voor lage prijzen als nu. Zo heeft u al een appartement in Sagunto op 20 minuten afstand voor een bedrag van 25000 euro. Een huis in Spanje is momenteel voor bijna iedereen bereikbaar. Met de lage maandelijkse kosten is het dan wel heel aantrekkelijk om een huis te kopen. Daarnaast is het levensonderhoud zoals terrasjes, eten en drinken een stuk goedkoper dan in Nederland.

Overweegt u een ( tweede ) huis aan te schaffen in Sagunto? Neem dan eens contact op met MooiCastellon.nl . Op deze website vind u een ruim aanbod woningen vanaf 25000 euro tot een kant en klare villa met zwembad en gastenverblijf nabij zee van rond de 1 miljoen.

Sagunto is een gezellige echt Spaanse badplaats. Hier vind u vooral Spaans toerisme met badgasten uit Madrid en uit de bergen. In enkele gevallen komt u een Nederlanden of Duitser tegen. Ideaal als u van rust en het echte Spanje houdt.

De afstand naar Valencia is slechts 20 minuten met een rechtstreekse trein verbinding of met de auto. In Valencia vind u een vliegveld waar de meeste prijsvechters vanuit Nederland rechstreeks op vliegen. Valencia is zeker de moeite waard met de vele winkelstraatjes en valenciaanse gerechten zoals de valeciaanse paella. Sagunto daarentegen is met slechts 40.000 inwoners toch een echte kleine badplaats maar groot genoeg voor een Mc Donalds en de grote supermarkten zoals de carrefour en de vele mercadona’s.

Meer weten? Kijk eens op onze website mooicastellon.nl

 

 

https://www.mooicastellon.nl